Пара на мільйон 1 сезон 10 випуск: хто покинув реаліті 07.11.2022

Юлія Туренко

Юлія Туренко

Випускаючий редактор

Усі статті автора...

Пара на мільйон 1 сезон 10 випуск: хто покинув реаліті 07.11.2022
Пара на мільйон 2022: хто залишив проєкт у 10 випуску від 07.11.2022
instagram.com/novy_channel

7 листопада на Новому каналі та на нашому сайті TV.UA в ефір вийшов 10 випуск 1 сезону реаліті Пара на мільйон 2022. Хто покинув проєкт Пара на мільйон 2022 у 10 випуску від 07.11.2022 – читайте на сайті TV.UA.

Читайте такожМастерШеф. Битва сезонів: хто залишив проєкт у 12 випуску від 05.11.2022
Що ближче до фіналу, то більше загострюються стосунки між учасниками. Щоб залишитися на проєкті «Пара на мільйон», дехто хитрував та формував коаліцію проти суперників. Наприклад, Стелла Шаповалова здружилася з Дариною Мазай, хоча протягом усього проєкту вони не спілкувалися.

Утім, такий крок не допоміг дівчині залишитися в реаліті Нового каналу – більшість голосів віддали саме проти пари Стелла Шаповалова – Віталій Калініченко.

Дуже вдячний Стеллі та проєкту. Коли прийшов сюди, лише з часом почав усвідомлювати, які в мені відбуваються зміни. Випробування, що ми проходили з тижня в тиждень, справді всіх нас змінили, – зізнався Віталій. – Я б просто посоромився підійти до Стелли в реальному житті. Ось моя пара на мільйон. Я переміг ще тоді, коли вибрав її на першій вечірці!

Пара на мільйон: Віталій Калініченко та Стелла Шаповалова / Пресслужба Нового каналу

Вдячна за знайомство зі своїм партнером і Стелла, адже їм вдалося знайти спільну мову та сформувати сильну пару.

На проєкті я показала високий результат, зустріла хороших людей. Віталій – моя вишенька на тортику, що перла, як бульдозер. Не можу навіть висловити, яке в мене почуття вдячності до нього, це прекрасна людина. Який він вихований, турботливий, як оберігав мене, підтримував, – додала учасниця реаліті Нового каналу. – На «Парі на мільйон» було так круто!

Пара на мільйон: Віталій Калініченко та Стелла Шаповалова / Пресслужба Нового каналу

Імунітет цього тижня вибороли Владислав Москалюк і Анна Настояща – проти них не можна було голосувати.

Лідерами за заробітками стали Андрій Пшеничний і Дарина Мазай, на їхньому рахунку – 120 тис. гривень. Вікторія Шрамко та Денис Семенець змогли заробити 102,5 тис., а Марк Куцевалов і Анастасія Талпа – 90 тис. Владислав і Анна все ще мають нуль на спільному рахунку.


Хмара тегів


Матеріали на тему

x
Для удобства пользования сайтом используются Cookies. Подробнее...
This website uses Cookies to ensure you get the best experience on our website. Learn more... Ознакомлен(а) / OK