BATURA презентувала потужний кліп до Дня Незалежності з героєм України

Олександр КІва

Олександр КІва

Головний редактор

Усі статті автора...

BATURA презентувала потужний кліп до Дня Незалежності з героєм України
BATURA презентувала потужний кліп до Дня Незалежності з героєм України
Пресслужба

Герой України, військовий із Сєвєродонецька Олександр Коваленко знявся у кліпі BATURA, присвяченому боротьбі Захисників за Незалежність України.

Читайте такожОлена-Крістіна Лебідь застерігає від афери з купівлею цуценят
До 32-ї річниці Незалежності України BATURA представила новий трек «32».

Це пісня - розповідь про життєвий шлях Воїна, який стає на захист України. Пісня – присвята боротьбі Захисників за Незалежність України.

У відеороботі на пісню «32» взяв участь Герой України, військовий Олександр «Хук» Коваленко, командир взводу 24-го окремого штурмового батальйону «Айдар», який приїхав на зйомки прямо з фронту, з найгарячішої точки України.

Для мене велика честь, що Олександр погодився взяти участь у зйомках. Він знає, що означає піти у саме пекло, аби врятувати людину та стояти на своєму до Перемоги. У кліпі Олександр відображає міць та силу українського воїна, – поділилася BATURA.

Автором пісні є сама співачка, тому кожне слово, кожен акорд – це власні переживання артистки. BATURA з першого дня займається допомогою військовим, тому постійно знаходиться в спілкуванні з ними. Всі переживання та біль співачки за наших Захисників вилилися в пісню – так народилася «32».


Хмара тегів


Матеріали на тему

x
Для удобства пользования сайтом используются Cookies. Подробнее...
This website uses Cookies to ensure you get the best experience on our website. Learn more... Ознакомлен(а) / OK