Кращі шини: Debica Presto HP

Олександр КІва

Олександр КІва

Головний редактор

Усі статті автора...

Кращі шини: Debica Presto HP
Кращі шини: Debica Presto HP
Пресслужба

Сьогодні «взути» свій автомобіль зовсім не складно: ринок пропонує безліч варіантів гуми різних розмірів для літа та зими.

Читайте такожЛеся Нікітюк придбала авто для військових: «Донат у вигляді пікапа»
Однак якщо ви є власником легкового авто компактного або середнього класу та хочете придбати шини на літній період, зверніть увагу на Debica Presto HP польського бренду Дебіца. У великому асортименті ці вироби представлені у компанії «Шини та диски».

Про шини Debica Presto HP

У розробці гуми цієї моделі використовувалися новітні технологічні рішення американського концерну Goodyear, до якого входить бренд Debica. Величезний науковий потенціал шинного гіганта надає можливість при виготовленні гуми враховувати потреби та запити водіїв із будь-якої країни світу, включаючи Україну. Високі показники ефективності виробів роблять їх затребуваними, а низька ціна доступними практично для кожного автолюбителя з Харкова, Дніпра, Києва та інших населених пунктів нашої країни.

Міцний полімер, який використовується в шинах Presto HP, рівномірний розподіл тиску в них надають цей продукт властивостями, що дозволяють витримувати тривалий період експлуатації при високих навантаженнях. А полегшена конструкція гуми гарантує низьку витрату палива. Силіка, що є одним із компонентів компаунду, забезпечує колесо додатковим зчепленням з дорожнім покриттям і в суху, і в дощову погоду.

Спеціальна конструкція протектора шини забезпечує широку пляму контакту (опорної поверхні колеса), що позитивно впливає на показники експлуатації. Завдяки високому індексу швидкості Debica Presto HP забезпечується ефективне гальмування та легкість керування у будь-якій ситуації на дорозі. Оптимізований профіль протектора:

  • забезпечує гумі тривалий термін служби;

  • знижує схильність протектора локальним стирання.

Експлуатувати шини цієї моделі можна з ранньої весни до осені. Вони не підходять лише для зими

Плюси та мінуси покришки Debica Presto HP

Зробивши «вичавку» з усієї вищевикладеної інформації, можна виділити наступні переваги гуми Presto HP:

  • полегшеність конструкції;

  • рівномірність розподілу тиску;

  • високий рівень зчеплення із дорожнім покриттям будь-якого типу;

  • стійкість до високих температур;

  • доступна вартість.

До недоліків відноситься можливість появи шумів через наявність глибоких борозен у малюнку протектора та відносно високий опір шин коченню.

Протектор автошини Debica Presto HP

Насамперед слід відзначити стильність дизайну протектора та боковини шини Presto HP, у розробці малюнка яких використовувалися новітні технологічні рішення. Але тут йдеться не тільки і не стільки про естетичний бік питання, скільки про надання ТЗ максимальної стійкості.

Завдяки продуманій дренажній системі протектора гуми, складовими якої є борозенки та канали, вода та бруд відводиться із зони контакту дуже швидко. А наявність численних блоків допомагає ефективно знижувати шум у салоні автомобіля.

Чому варто вибрати гуму Debica Presto HP

Покришки Presto HP – відмінний варіант через свою надійність та бюджетність. До інших переваг автошин цієї моделі належать:

  • забезпечення курсової стійкості та надійності зчеплення завдяки унікальному малюнку протектора;

  • висока швидкість відгуку колеса на кермо;

  • склад гумової суміші автошин Presto HP, що дозволяє їм без проблем адаптуватися до високих температур, бути стійкими до навантажень та пошкоджень;

  • тривалий термін експлуатації.

Замовити оригінальні покришки Debica Presto HP з доставкою по всій Україні можна в інтернет-магазині «Шини та Диски».


Хмара тегів


Матеріали на тему

x
Для удобства пользования сайтом используются Cookies. Подробнее...
This website uses Cookies to ensure you get the best experience on our website. Learn more... Ознакомлен(а) / OK