Рецепт класичного імбирного печива та імбирного капучино від Gorenje

Юлія Туренко

Юлія Туренко

Випускаючий редактор

Усі статті автора...

Рецепт класичного імбирного печива та імбирного капучино від Gorenje
Рецепт класичного імбирного печива та імбирного капучино від Gorenje
пресс-служба

Взимку завжди хочеться чого-небудь гаряченького та смачненького.

Пропонуємо рецепти імбирного печива та капучино.  

Класичне імбирне печиво

Інгредієнти:

  • 200 г борошна;
  • 100 г вершкового масла;
  • 100 г коричневого цукру;
  • 1 яйце;
  • 1 ст. л. рідкого меду;
  • 1 ½ ч. л. соди;
  • 1 ч. л. кориці;
  • 2 ч. л. імбирного порошку;
  • 3-4 зірочки гвоздики;
  • насіння з кількох коробочок кардамону.

Рецепт класичного імбирного печива та імбирного капучино від Gorenje / пресс-служба

Приготування:

  1. Маслу попередньо дайте розм'якнути. Борошно просійте. Спеції подрібніть у ступці або в кавомолці.
  2. Масло з цукром розітріть за допомогою міксера до кремової текстури. Вибийте в неї яйце і введіть мед. Збийте міксером до консистенції пишного крему. 
  3. В окремій посудині змішайте спеції, борошно та соду. Додайте до масляно-медової маси та ретельно вимішайте міксером. 
  4. Тісто має вийти м’яким і липким. Розділіть його на 4 рівні частини, сформуйте з кожної кульку і загорніть у харчову плівку. Покладіть у холодильник на 2 години або в морозильну камеру на 20 хвилин. 
  5. Застеліть пергамент і щедро посипте борошном. Розкатайте на ньому кожну кульку тіста у формі пряника. Можете витиснути улюблену форму для печива. 
  6. Деко змастіть маслом і перекладіть на нього печиво догори пергаментом, який акуратно після цього зніміть. 
  7. Розігрійте духову шафу до 180°С та випікайте 10 хвилин. А краще оберіть автоматичну програму випікання печива – духова шафа Gorenje здатна сама приготувати понад 80 рецептів, що ідеально підходить для початківців. Потрібно лише вибрати тип страви та її вагу й натиснути кнопку: про час, температуру та роботу нагрівачів подбає духова шафа.

Впевнені, воно смакуватиме і вам, і вашій родині. Тоді при наступній випічці збільште  порції інгредієнтів, щоб спекти більше печива. Відповідно, збільште і кількість складників для імбирного капучино – рецепт розрахований на 1 порцію.  

Рецепт імбирного капучино

Інгредієнти:

  • молоко – 50 мл;
  • свіжий корінь імбиру;
  • мед – 1 ст. л.;
  • свіжозварена кава – 100 мл.

Рецепт класичного імбирного печива та імбирного капучино від Gorenje / пресс-служба

Приготування:

  1. В молоко натріть корінь імбиру – невеличкий шматок і доведіть до кипіння.
  2. Дати настоятися 5 хвилин, доведіть до кипіння ще раз.
  3. Процідіть, додайте мед і перемішайте.
  4. Приготуйте каву в автоматичній кавоварці та спіньте в ній молоко для капучино за допомогою функції Steam.
  5. Вилийте цю імбирну пухку хмарину в каву.

Цей напій не лише тонізує, а й підлікує горло.

Рецепт класичного імбирного печива та імбирного капучино від Gorenje / пресс-служба

Довідкова інформація:

Gorenje - великий виробник великої та дрібної побутової техніки, представлений у 90 країнах світу. Дизайн - частина філософії компанії. Компанія має 57 років досвіду в промисловому дизайні. 20 років успішної співпраці з дизайнерами зі світовим іменем: Pininfarina; Ora ïto, Карім Рашид; Старк. У 2020 році компанія відсвяткувала 70-річний ювілей. Понад 9000 співробітників у 5 найбільших виробничих компаніях у галузі гуртової торгівлі в Південно-Східній Європі. Gorenje отримує нагороду Red Dot протягом 10 років поспіль за чудовий інноваційний дизайн виробів.


Хмара тегів


Матеріали на тему

x
Для удобства пользования сайтом используются Cookies. Подробнее...
This website uses Cookies to ensure you get the best experience on our website. Learn more... Ознакомлен(а) / OK