Як часто потрібно відвідувати гінеколога?

Олександр КІва

Олександр КІва

Головний редактор

Усі статті автора...

Як часто потрібно відвідувати гінеколога?
Як часто потрібно відвідувати гінеколога?
пресс-служба

Головним завданням гінеколога є збереження жіночого здоров'я, коли багато хто вважає, що він займається тільки лікуванням.

Читайте такожРаскрыт секрет идеального секса: мнение гинекологов
За статистикою більшість жіночих захворювань, зокрема ті, які відносяться до онкологічних захворювань, виявляються як раз на профілактичному огляді. Запитайте себе, що легше зробити: попередити захворювання, або вилікувати його? Відповідь однозначна - профілактика хвороб безпечніше і менш затратно по часу.  

Консультація гінеколога  щороку повинна бути пріоритетним пунктом у розкладі жінки. А якщо пацієнтка вже раніше стикалася з гінекологічними проблемами, то візити до лікаря повинні здійснюватися кожні 6 місяців. Обстеження гінеколога обов'язково має включати не лише огляд лікаря, але і аналізи на мікрофлору, онкоцітологіческое дослідження мазків з шийки матки, проведення кольпоскопії та УЗД органів малого таза і молочних залоз.

Молоді дівчата після початку статевого життя повинні здати аналізи на мікрофлору і на інфекції, що передаються статевим шляхом. Здавати ці аналізи також потрібно, якщо дівчина змінила свого сексуального партнера.

Жінкам після 40 років лікарі радять проходити дослідження на онкомаркери раку яєчників і молочних залоз. У цьому віці, як правило, організм жінки починає проходити гормональні зміни. Наступ клімактеричного періоду може призводити до незручностей у повсякденному житті. Але сучасні методики дозволяють звести неприємні симптоми до мінімуму, головне вчасно допомогти своєму організму.

Читайте також3 причины, почему вам не хочется секса и что с этим делать
Постійний комплексний догляд за своїм здоров'ям це можливість вчасно виявити наявні патології і провести своєчасне лікування.

Зробити повне обстеження вам можуть в клініці з міжнародним досвідом "Доктор ПРО" Київ, лікарі якої працюють за спеціально розробленими малоінвазівними методиками лікування.

Так, лікування ерозії шийки матки проводитися радіохвильовим методом, який показаний навіть не родили дівчатам, так як не залишає рубців, а значить не впливає на її еластичність.

Чому варто звернутися саме в "Доктор ПРО":

• У клініці комплексний підхід у вирішенні

• лікарі працюють тільки на сучасному обладнанні;

• методи лікування не вимагають госпіталізації

• на кожному з етапів звернення в клініку вас чекає високий сервіс, за яким стежить незалежна служба контролю якості;

• тут економлять ваш час - клініка має зручне місце розташування, а запис на прийом здійснюється попередньо за цілодобовим телефоном або на сайті.

Важливо пам'ятати, що своєчасний похід до гінеколога може вберегти від розвитку безпліддя і онкології. Записатися на прийом до гінеколога в Києві можна за номерами 0 800 30 11 77 або 0 800 30 30 70, а також на сайті.


Хмара тегів


Матеріали на тему

x
Для удобства пользования сайтом используются Cookies. Подробнее...
This website uses Cookies to ensure you get the best experience on our website. Learn more... Ознакомлен(а) / OK