Як ти?: дивитися 3 випуск онлайн (ефір від 11.06.2022)

Юлія Туренко

Юлія Туренко

Випускаючий редактор

Усі статті автора...

Як ти?: дивитися 3 випуск онлайн (ефір від 11.06.2022)
Як ти?: дивитися 3 випуск онлайн (ефір від 11.06.2022)
Пресслужба каналу СТБ

11 червня на СТБ та на нашому сайті TV.UA в ефір вийшов 3 випуск проєкту Як ти? 3 випуск проєкту Як ти? від 11.06.2022 дивіться онлайн на сайті TV.UA.

Читайте такожГоворить Україна. Хроніки незламності: Оксана з Лисичанська про те, як підірвалася на міні (ефір від 07.06.2022)
Дивіться у 3 випуску проєкту Як ти?: Герої сьогоднішнього інтерв'ю поділилися подробицями найстрашнішого ранку кожного українця. 24 лютого Олексій Тригубенко отримав телефонний дзвінок від матері, яка повідомила жахливу новину. Чоловік одразу почав турбуватися про свою команду, людей, з якими 5 років будував спільну справу. Андрій Рибак разом з дівчиною Аліною прокинулися 24 лютого і жахнулися: на вулиці їхні сусіди швидко вантажили валізи в автомобілі і намагалися оперативно виїхати. Пара була в ступорі.

Які стосунки у Олексія Тригубенка з Ксенією Мішиною та Златою Огневич? З ким зараз зустрічається Олексій? А також не пропустіть ексклюзивну інформацію від Андрія Рибака про Ксенію Мішину та Олександра Еллерта – дивіться онлайн проєкт Як ти? з Григорієм Решетником.

3 випуск проєкту Як ти? з Григорієм Решетником дивіться онлайн на нашому сайті TV.UA.

Усі випуски проєкту Як ти? дивіться онлайн ЗА ПОСИЛАННЯМ.


Хмара тегів


Матеріали на тему

x
Для удобства пользования сайтом используются Cookies. Подробнее...
This website uses Cookies to ensure you get the best experience on our website. Learn more... Ознакомлен(а) / OK