Як ти?: дивитися 2 випуск онлайн (ефір від 04.06.2022)

Юлія Туренко

Юлія Туренко

Випускаючий редактор

Усі статті автора...

Як ти?: дивитися 2 випуск онлайн (ефір від 04.06.2022)
Як ти?: дивитися 2 випуск онлайн (ефір від 04.06.2022)
Пресслужба каналу СТБ

4 червня на СТБ та на нашому сайті TV.UA в ефір вийшов 2 випуск проєкту Як ти? 2 випуск проєкту Як ти? від 04.06.2022 дивіться онлайн на сайті TV.UA.

Читайте такожОдин за всіх: дивитися випуск онлайн (ефір від 29.05.2022)
Дивіться у 2 випуску проєкту Як ти?: Для головного героя проєкту Холостяк 6 сезон, телеведучого, кінопродюсера та справжнього друга України Іраклі Макацарія події в Україні – особиста трагедія. 24 лютого чоловік перебував у Грузії, проте жахливі події, що відбуваються у рідній для нього Україні, накрили Іраклі з головою та змусили згадати трагедію грузинського народу у 2008 році, коли злочинна росія бомбила його країну. Як сприймають грузини події, які зараз відбуваються в Україні? Дізнайтесь із перших вуст – дивіться інтерв'ю Іраклі Макацарії у проєкті СТБ Як ти?

Нещодавно Іраклі Макацарія втратив статус холостяка і зробив пропозицію руки та серця коханій Єлизаветі. Чоловік не може стримати своєї радості і називає стосунки з Лізою найпрекраснішим та найсвітлішим періодом у житті. Як Іраклі познайомився з Єлизаветою? Всі подробиці у відео – дивіться онлайн-проєкт Як ти? з Григорієм Решетником. Відвертість Іраклі Макацарії стане вам приємним сюрпризом.

2 випуск проєкту Як ти? з Григорієм Решетником дивіться онлайн на нашому сайті TV.UA.

Усі випуски проєкту Як ти? дивіться онлайн ЗА ПОСИЛАННЯМ.


Хмара тегів


Матеріали на тему

x
Для удобства пользования сайтом используются Cookies. Подробнее...
This website uses Cookies to ensure you get the best experience on our website. Learn more... Ознакомлен(а) / OK