Співачка Поліна Дашкова проходить тактичну воєнну підготовку

Співачка Поліна Дашкова проходить тактичну воєнну підготовку / Пресслужба

Поліна Дашкова, виконавиця хіта «Плакала калина», який вийшов під час війни, розпочала тактичну воєнну підготовку.

Читайте також: Антоніна Хижняк розповіла про умови життя на війні з колишнім чоловіком та нинішнім обранцем

Співачка вирішила бути готовою до найгіршої ситуації та навчитись захищати себе від ворога.

Коли почалась війна, Поліна перший місяць проживала в Закарпатті, потім повернулась до столиці та зайнялась студійною роботою, після чого вийшов хіт «Плакала калина», який дуже швидко став улюбленим для слухачів.

Читайте також: SHADU заспівала про почуття, які переживатиме кожен, хто повертатиметься додому

Співачка почала їздити на благодійні концерти в підтримку дітей біженців та ЗСУ. Сьогодні ж Поліна вирішила зняти рожеві окуляри та прийняла рішення серйозно навчатись тактичній військовій самообороні. Тричі на тиждень юна виконавиця по дві години на день разом із іншими українцями, хлопцями й дівчатами, сміливо та впевнено тренується.

Читайте також: KATYA GROYS презентувала кліп «Ціною своїх дітей» - відео

Тренер – український командир з тактичної підготовки військових ЗСУ з позивним «Інструктор», відомий в соцмережах як AliMonkey, або Олекса, дуже популярний у TikTok завдяки своїм відео з тренувань наших військових. Артистка має надію, що нові знання та вміння їй не знадобляться, але вміти поводитися з ворогом треба.

Я вважаю, що такі тренування потрібні кожному українцю, адже це набагато корисніші вміння та нагрузка, ніж у звичайному спортклубі. До того ж у нас в країні війна, ми живемо кожен день як останній, тому маємо дбати про себе та своїх рідних, і якщо доведеться – захищатися. А цьому потрібно навчитись. Я впевнена, що роблю важливу справу, випускаючи якісну українську музику та, крім цього, сподіваюсь, що замотивую когось на такі навчання своїм прикладом, – коментує співачка. 


Хмара тегів


Матеріали на тему