Shadu презентує трек на прохання військових

Shadu презентує трек на прохання військових / Пресслужба

Українська артистка Shadu презентує трек на прохання бійців ЗСУ. До створення цієї пісні вона приступила після одного із благодійних концертів.

Читайте також: Олена-Крістіна Лебідь поділилася деталями шахрайської схеми від агенції «Чоловік на годину»

Написати текст пісні мені допомогла моя шанувальниця! Це величезне щастя – бути на одній хвилі зі своїми людьми! Я безмежно вдячна нашим ЗСУ, нашим героям за те, що у мене є така можливість – жити, писати музику, збирати кращу аудиторію своїх людей на землі! Першою, як завжди, пісню почула моя мама. До речі, пісня виходить майже в її день народження!, – поділилася Shadu.

Окрім цього, співачка додала, що важко творити нові пісні в умовах війни, проте це її прямий обов’язок – підіймати патріотично-бойовий дух українців.

Світ збожеволів, і ми неначе на краю прірви. Але маємо дихати, любити, радіти кожному дню, сміятися, плакати, співати – жити тут і зараз. І бути вдячними тим героям, завдяки яким це можливо! До речі, саме після одного з концертів, які ми давали для наших військових, вони просили мене писати веселі і життєрадісні пісні. Це дається важко, не приховуватиму. Та я всім серцем вірю в нашу Перемогу і в те, що співатиму  для наших героїв і танцюватиму з ними у мирній Україні, – коментує артистка.


Хмара тегів


Матеріали на тему