Руслана: «Мої танці нагадують раунди Кличка»

Руслана: «Мої танці нагадують раунди Кличка»

Тренер шоу "Голос країни" ответила на вопросы онлайн-конференции, организованной TV.ua и еженедельником "ТелеСемь".

- У відео WOW ви зовсім нова. Куди поділась дика Руслана 2004 року? 

- Я залишилася дикою в душі, у серці – це головне.  Локація кліпу WOW та певний настрій навіть чимсь нагадують  кліп «Дикі танці». Це свідчить, що Руслана змінюється, але маленьким кроками. Багатьом сподобався мій начос, зрозуміли, що я така сама дика ))). Вважаю, не можна чіплятися за старе. Цікаво експериментувати. 

- Коли буде новий альбом? Чи буде тур? 

- Я не можу точно сказати, коли вийде альбом. Ми зараз готуємо другий сингл. Хочу подивитися, яка пісня буде сильнішою. Ми вирішили новий матеріал невеличкими порціями.  Випустити дві –три пісні подивитися на реакцію, а потім вже думати про альбом. 

- Ви й надалі будете рухатись в бік гламуру? Зміните колір волосся? 

- Мені подобається мій натуральний колір. Але життя покаже. Змін в бік гламуру я не помітила в новому кліпі. Ми об’єдналстріт одяг 1990-х та рокові 1980-ті. Але якщо ви маєте на увазі проект «Голос країни» - там я просто дуже романтична та грайлива. А це заборонено?))) 

- Скільки буде коштувати запросити вас до себе в гості? 

- Золотце, я в гості ходжу безкоштовно. В цьому житті і так треба за все платити. Тому вважаю, що між людьми повинні залишатися нормальні стосунки. Деякі мої прихильники мають мій мобільний телефон, контакти, спілкуємося в скайпі, через електронну пошту.

- Ти віриш у надприродні сили? 

- Вірю. Я учениця Карпат. Там їх багато, але говорити про них не можна. Крим, Карпати, Слов’яногірськ – це унікальні зони.

- З ким з тренерів «Голосу країні» у вас найтепліші стосунки? 

- Ми давно дружимо з Сашком Пономарьовим. Потоваришувала і з Діаною, й зі Стасом. Ми один одного дуже добре розуміємо. Всі тренери чудові, талановиті люди. З ними надзичайно приємно працювати та спілкуватися. 

- Чи дивилися ви інші подібні проекти? 

- Лише іноземні. Знаю, в Європі, конкурсати навіть співали Wild Dances. Аналогів цьому шоу в Україні ще не було! Це нове, спражнє, яскраве шоу про голос! Ми обираємо серцем.  А це багато означає. 

- Чого ти боїшся? 

-Темряви, спати сама, довго не бачити батьків.

- Якої дієти дотримуєшся? 

- Не дозволяю собі роз’їдатися. Спорт – це моє повітря. Легкі супчики і фрукти допомагають мені зберегти спортивну форму. Танцювальні блоки в моєму шоу нагадують раунди Кличка. Все по наростаючій. Після концерту скидаю кілька кіло.

- Яким має бути переможець шоу «Голос країни»? 

- Продюсерських технологій, формул успіху не існує. В цьому краса проекту. Головне, щоб перемога визріла в серці. Я покладаюсь на долю.

- Яка твоя улюблена країна, крім України? 

- Азербайджан. Мене захоплює Кавказ, Балкани. Може, Туреччина, але такі спогади як на «Євробаченні», важко пережити ще раз. На Кавказі я знайшла багато цікавої техніки для свого проекту. Вона музично цікава – етнічна техніка. Прикипіла душею і серцем до Азербайджану. Я багато його вивчала в мене були цілі фольклорні експедиції.

- Ти любиш тварин? Можна тобі подарувати собаку? 

- Я страшно люблю тварин. Моя мама, якщо  б могла, забрала додому всіх котиків з вулиці (посміхається).  Вона дуже любить тварин, особливо котів. Піклується про безпритульних. Я вважаю, де в чому тварини унікальніші за людей. Коти таке можуть витворяти! Я за кордоном не бачила бездомних тварин у такій кількості. Так боляче. Якби подарували – я із задоволенням. Не важливо, якої породи. Головне, аби очі горіли в песика.


Матеріали на тему

x
Для удобства пользования сайтом используются Cookies. Подробнее...
This website uses Cookies to ensure you get the best experience on our website. Learn more... Ознакомлен(а) / OK