Влад Яма впервые ответил, был ли у него роман с Натальей Могилевской: все карты раскрыты

Юлія Туренко

Юлія Туренко

Випускаючий редактор

Усі статті автора...

Влад Яма впервые ответил, был ли у него роман с Натальей Могилевской: все карты раскрыты
Наталья Могилевская и Влад Яма
пресс-служба канала 1+1

Уже более 10 лет, после первого сезона проекта Танцы со звездами, публика гадает, был же роман между звездами или нет?

Читайте такожТанці з зірками-2019: кто покинул шоу в 11 выпуске от 03.11.2019
Несмотря на то, что поклонники пары все же уверены в том, что явно между Владом Ямой и Натальей Могилевской было нечто большее, нежели просто танцы, знаменитости никак не комментировали распространявшиеся слухи.   

И вот вчера, перед тем, как выйти на паркет с легендой Могилевской, Влад Яма в видеовизитке раскрыл некоторые тайны. Хореограф рассказал, как певица, а потом и он сам, неожиданно для себя, попали в проект.

Участь у Танцях з зірками повністю змінило моє життя. Але цього могло і не статися. В першому сезоні Танців було обрано вісім зірок і Наталка до тієї вісімки не входила. Потім Володя Моісеєнко, один із дуету Кроликів, отримав травму спини і терміново треба було розшукати когось на його місце. Наталка вскочила в останній вагон першого сезону танців, так само неочіковано для мене туди потрапив і я. На роль партнера було декілька претендентів і я був лише одним із... Наталка записала всі проби на диск і дала всім своїм знайомим, друзям, продюсерам, і збирала їхні думки, кого саме обрати.

Наталья Могилевская и Влад Яма / пресс-служба
Читайте такожОдин за всех: смотреть выпуск онлайн (эфир от 03.11.2019)
Также Влад Яма впервые прямо ответил на самый главный вопрос о романе с Натальей Могилевской, и признался, что поначалу немного побаивался ее, так как на тот момент она уже была звездой украинского шоу-бизнеса.

Вона вже була топ-зіркою в Україні і, чесно кажучи, я трохи її боявся. Пам'ятаю, що ми танцювали повільний вальс і Наталка почала стрибати, жартувати. Я не знаю, звідки в мене з'явились тоді сили їй сказати: або ми зараз танцюємо, або жартуємо, вибір за тобою. І вона відчула, що зі мною можна насправді навчитися танцювати. Танці були на першому місці. Ми приходили в зал о 9-й ранку і розбігалися десь біля опівночі. В переврах ми їли десь в машинах на задньому сидінні. Чи був у нас з Наталкою роман? Так, звичайно був. Я знаю, що багато хто мріє зайняти моє суддівське крісло, і саме сьогодні я готовий покинути його, але ненадовго, і тільки заради Наталки Могилевської.

Напомним,


Хмара тегів


Матеріали на тему

x
Для удобства пользования сайтом используются Cookies. Подробнее...
This website uses Cookies to ensure you get the best experience on our website. Learn more... Ознакомлен(а) / OK