МастерШеф. Битва сезонів 3 випуск: хто покинув шоу 03.09.2022

Юлія Туренко

Юлія Туренко

Випускаючий редактор

Усі статті автора...

МастерШеф. Битва сезонів 3 випуск: хто покинув шоу 03.09.2022
МастерШеф. Битва сезонів: хто залишив проєкт у 3 випуску від 03.09.2022
instagram.com/masterchefstb

3 вересня на каналі СТБ та на нашому сайті TV.UA в ефір вийшов 3 випуск кулінарного шоу МастерШеф. Битва сезонів. Хто покинув шоу у 3 випуску МастерШеф. Битва сезонів від 03.09.2022 – читайте на сайті TV.UA.

Читайте такожСергій Притула розповів, звідки бере кошти на зарплатню для працівників свого Фонду
Цього разу кулінари мали випробувати удачу на Колесі фортуни. Колесо поділене на 9 секторів, кожен сектор відповідав відомій страві. Учасники «МастерШеф. Битва сезонів» згуртувалися по троє, а потім представник від кожної команди крутив колесо. Та, звісно ж, усе не так просто! З’ясувавши, що треба готувати, вони знову випробували удачу! Представник кожної команди витягував сірник: якщо короткий, то команда мала приготувати мікростраву, не важчу за 30 грамів; якщо ж діставався довгий – навпаки, треба було зробити величезну страву, щонайменше 4 кг! Найгірше з конкурсом упоралися Дмитро, Саша Цвігун, Андрій, Влад, Олег і Пава. Саме тому вони отримали чорні фартухи.

У другому конкурсі учасники поділилися на пари. Вони мали приготувати смачну, але надзвичайно потворну зовні страву. Завдання стояло дуже неординарне: не просто зробити огидну презентацію, а винайти їстівну плісняву, пилюку, гниль і цим усім оздобити класичну страву.  Після цього треба було зробити фото на свій телефон і набрати якнайбільше реакцій. Судді обирали страви на дегустацію, дивлячись на фото й коментарі під ними. Ті учасники, які після першого конкурсу наділи чорні фартухи, але добре виконали завдання другого, зняли їх. Ними стали Влад Міцкевич і Пава. А Наталія, Шева, Саша Білодід,  Анжела і Віктор не впоралися з умовами, тому поповнили ряди чорних.

МастерШеф. Битва сезонів: хто залишив проєкт у 3 випуску від 03.09.2022 / instagram.com/masterchefstb

Читайте такожМарина Боржемська – про стосунки з В’ячеславом Узелковим, ставлення дітей до батька та аб'юзинг
Саша Цвігун, Саша Білодід,  Андрій, Олег, Наталія, Шева, Дмитро, Анжела і Віктор боролися за місце в проєкті на конкурсі чорних. Кожен з учасників битви отримав картку з завданням. На ній була назва страви, яку треба приготувати, і 5 головних її інгредієнтів. Не вимовляючи ані слова, чорні мали показати жестами і мімікою кожен з цих інгредієнтів. Завдання балкона – відгадати продукти усього за 5 хвилин (по хвилині на кожен). Якщо балкон угадував інгредієнт,  учасник у чорному забирав собі цей продукт для приготування. А якщо ні, то Ектор давав останній продукт, який назвали під час угадування.

З конкурсом чорних фартухів не впорався Дмитро Шевченко. Саме тому Шева Дімарик залишив у 3 випуску шоу «МастерШеф. Битва сезонів».

МастерШеф. Битва сезонів: хто залишив проєкт у 3 випуску від 03.09.2022 / пресс-служба канала СТБ

Усі випуски шоу МастерШеф дивіться онлайн ЗА ПОСИЛАННЯМ.


Хмара тегів


Матеріали на тему

x
Для удобства пользования сайтом используются Cookies. Подробнее...
This website uses Cookies to ensure you get the best experience on our website. Learn more... Ознакомлен(а) / OK