Марина Боржемська – про стосунки з В’ячеславом Узелковим, ставлення дітей до батька та аб'юзинг

Юлія Туренко

Юлія Туренко

Випускаючий редактор

Усі статті автора...

Марина Боржемська – про стосунки з В’ячеславом Узелковим, ставлення дітей до батька та аб'юзинг
Фітнес-тренерка Марина Боржемська
instagram.com/uzelkova.marina

27 серпня в ефірі та на офіційному Youtube-каналі СТБ вийшов 14 випуск проєкту «Як ти?» з Григорієм Решетником.

Читайте такожСоломія Вітвіцька розповіла про брата-військовослужбовця: «Його частина однією з перших зазнала ракетного удару»
Цього разу відверто про особисте розповіла відома тренерка, експертка проєкту «Щасливі за сім днів» Марина Боржемська. У відвертому інтерв’ю вона зізналася, чи намагався її колишній чоловік В’ячеслав Узелков вийти на зв'язок з нею та дітьми, чому діти не потребують спілкування з батьком та аб'юзинг.

Як війна вплинула на стосунки з В’ячеславом

– Він передзвонив Роберту через декілька днів після початку війни. Спитав, чи у нас все гаразд. Після цього Слава зателефонував мені. Мабуть, вперше за увесь час розлучення ми поговорили як дорослі люди. Він був спокійним. Спитав, чи мені необхідна допомога. Наші будинки знаходяться дуже близько – ми живемо в одному районі, – розповіла Марина.

Жінка зізналася, що до 24 лютого Слава бачився з дітьми на свята. Він створив чат у Вайбері з Робертом та Олівією, чому Марина дуже зраділа.

– Діти мають відчувати підтримку від обох батьків. У Слави з’явився собака, і він запросив дітей погуляти. Також пропонував їм разом поплавати у басейні, розважитися. На що Роберт сказав, що наразі розваги недоречні, – пояснила Боржемська.

Про ставлення дітей до батька

Читайте такожЩасливі за сім днів 3 випуск. Як змінилася героїня? Фото до та після
Однак, за словами Марини, добрі стосунки пари тривали недовго. Переписки рідшали. Тренерка зізнається, що діти вже звикли бути без тата.

– Слава каже, що я винна в цьому. І дуже багато людей говорять, що я так налаштувала дітей. Але я навпаки деякий час виправдовувала його. Просила дітей дати йому час, пояснювала, що батькові зараз складно. Просила зрозуміти його, – поділилась героїня. – Можливо, агресія по відношенню до мене їх лякає... Але я говорила, що це їхній батько і він назавжди ним залишиться. Що його потрібно приймати і поважати таким, яким він є. Просила дати час. На що Роберт сказав: «Мамо, немає за що чіплятися. Мені вже навіть нецікаво проводити з ним час». Діти попросили, аби я не намагалася їх переконати щодо зустрічей.

Марина Боржемська з сином Робертом і донькою Олівією / instagram.com/uzelkova.marina

Про припинення спілкування з В’ячеславом

– Він почав мені настирливо писати. Я не могла спати вночі. Постійні смс-повідомлення, залякування. Останній раз я йому сказала: «У нас новий закон про аб'юзинг. Якщо ти будеш мене ображати, я звернусь до поліції і до суду. Надам всі скріншоти переписок». Це його заспокоїло. Він зрозумів, що втратив найцінніше – любов своєї дружини, дітей, – зізналась Марина.

На питання, допоки, на думку Марини, триватимуть складнощі з Узелковим, вона відповіла: «Думаю, до тих пір, поки в моєму житті не з’явиться чоловік. Тоді, можливо, це припиниться».

Повний випуск проєкту «Як ти?» з Мариною Боржемською ви можете подивитися онлайн за посиланням.

Нагадаємо,


Хмара тегів


Матеріали на тему

x
Для удобства пользования сайтом используются Cookies. Подробнее...
This website uses Cookies to ensure you get the best experience on our website. Learn more... Ознакомлен(а) / OK