Андрій Бєдняков поділився зворушливими спогадами про Маріуполь

Туренко Андрій

Туренко Андрій

Редактор вихідного дня

Усі статті автора...

Андрій Бєдняков поділився зворушливими спогадами про Маріуполь
Ведучий Андрій Бєдняков
Пресслужба Нового каналу

Ведучий проєкту Нового каналу «Де логіка?» Андрій Бєдняков розповів про рідний Маріуполь.

Читайте такожАртем Пивоваров та Оля Полякова у новій роботі представили ліричне бачення творчості Лесі Українки
Ворог може зруйнувати будинки, але йому ніколи не знищити спогади й силу духу українців! За півроку війни ми довели всьому світу цю істину. Телеведучий Андрій Бєдняков, який родом з Маріуполя, підтвердив це у зворушливій розповіді про рідне місто.

Так сталося, що я багато подорожував. І хоч де б був – за кордоном, у Харкові на сесії чи на першій зйомці в Києві, де мені заплатили, потім завжди сідав у потяг і їхав додому, в рідний Маріуполь, – каже він. – Як і тисячі маріупольців, ми їхали однією дорогою, знаємо її напам’ять. Навіть зараз, коли заплющую очі, бачу її. Так, ніби це було вчора... Коли їдеш додому, то праворуч бачиш комбінат імені Ілліча і розумієш, що ти близько. За десять хвилин, уже ліворуч, бачиш завод «Азовсталь» і знаєш, що за три хвилини стоятимеш там – на пероні свого міста. В спину тобі дихає вітер з моря, а в обличчя – таксисти. І кожен з них дуже радий тебе бачити, кожен готовий відвезти у будь-яке місце, яке ти забажаєш. Щоправда, за гроші, які забажають вони (посміхається). Коли я розплющую очі, то бачу, що нічого немає. Все знищено, окрім спогадів. Знищені будівлі, долі, втрачено дуже багато життів.

Ведучий Андрій Бєдняков / Пресслужба Нового каналу

Читайте також«Будиночок на щастя» допомагає українцям, які втратили житло
Незважаючи на те, що окупанти перетворили наш Маріуполь на руїну, Андрій Бєдняков вірить, що все неодмінно налагодиться, і він їздитиме у рідне місто.

Мені неймовірно хочеться ще і ще раз бачити з вікна потяга спочатку завод імені Ілліча, потім «Азовсталь». Дуже не любив ці комбінати, сам там працював, але зараз для мене це щось неймовірне. Я скучив за ними, – зі сльозами на очах зізнається ведучий проєкту Нового каналу «Де логіка?». – Знову хочеться відчути вітер з моря, побачити тих таксистів. Зараз готовий віддати їм будь-які кошти, щоб вони відвезли мене додому. Я це зроблю! Обов’язково вийду на перон українського маріупольського залізничного вокзалу!

Нагадаємо, 


Хмара тегів


Матеріали на тему

x
Для удобства пользования сайтом используются Cookies. Подробнее...
This website uses Cookies to ensure you get the best experience on our website. Learn more... Ознакомлен(а) / OK