МастерШеф. Битва сезонів 4 випуск: хто покинув шоу 10.09.2022

Юлія Туренко

Юлія Туренко

Випускаючий редактор

Усі статті автора...

МастерШеф. Битва сезонів 4 випуск: хто покинув шоу 10.09.2022
МастерШеф. Битва сезонів: хто залишив проєкт у 4 випуску від 10.09.2022
Пресслужба каналу СТБ

10 вересня на каналі СТБ та на нашому сайті TV.UA в ефір вийшов 4 випуск кулінарного шоу МастерШеф. Битва сезонів. Хто покинув шоу у 4 випуску МастерШеф. Битва сезонів від 10.09.2022 – читайте на сайті TV.UA.

Читайте такожПара на мільйон 2022: хто залишив проєкт у 2 випуску від 12.09.2022
Найкращі з найкращих продовжують змагатися за перемогу. Цього разу учасники шоу «МастерШеф. Битва сезонів» вирушили в гастрономічну подорож! Кулінари поділилися на три команди. Капітаном червоної став Сашко Білодід, синьої – Сашко Цвігун і жовтої – Павло Серветник. Кулінари мали нагодувати і приємно здивувати не лише вимогливих суддів, а й гостей із різних країн світу! Для кожного гостя команди повинні були приготувати дегустаційний сет із чотирьох страв, одна з них – десерт. Звичайно, були й «але»… На фудгірці їх чекали українські продукти, які є дуже незвичними для іноземців. Використовуючи ці інгредієнти, учасники мали максимально наблизитись до страв, які є класикою для гостей: японської, французької та латиноамериканської кухонь. За результатами конкурсу, найкраще з завданнями впоралася команда жовтих. А команда синіх набрала найменше балів, тому Наталія і Саша наділи чорні фартухи.

У другому конкурсі капітанами команд стали: Настя, Пава, Павло і Яна. Усі вони – переможці шоу у своїх сезонах. Для них судді приготували спеціальні відзнаки – стрічки переможців. Команди цього разу набирались нестандартним шляхом: капітани за 10 хвилин мали розробити меню з трьох страв і презентувати його іншим учасникам, які вже самі вирішували, яку команду їм краще обрати. У стравах треба було використати шість обов’язкових інгредієнтів: шоколад, сало, артишок, барабулю, шипшину і кільку в томаті.

МастерШеф. Битва сезонів: хто залишив проєкт у 4 випуску від 10.09.2022 / Пресслужба каналу СТБ

Читайте такожАндрій Бєдняков розповів про зворушливу ініціативу 6-річної дочки Ксенії
Конкурс проходив у два етапи по 45 хвилин. Капітани, навіть якщо до них ніхто не приєднувався, мали все одно подати три заявлені страви. Змінювати меню під впливом команд не можна було. За кожен етап команда, яка програвала, отримувала по два чорних фартухи: один – капітанові, а інший – одному з учасників. Упродовж конкурсу кулінари могли переходити в іншу команду – наприклад якщо їх ображали або не давали роботи. Програла команда Насті. Сумарно чорні фартухи наділи Сашко, Настя, Яна та Анжела.

МастерШеф. Битва сезонів: хто залишив проєкт у 4 випуску від 10.09.2022 / Пресслужба каналу СТБ

На конкурсі чорних у 4 випуску змагалися: Яна Балог, Наталка Петрик, Сашко Цвігун, Анжела Липська, Анастасія Кобиляцька і Саша Кривець. У кожного учасника було по 5 коробок-загадок, під якими на них чекали продукти для приготування двох різних страв. Та щоб приготувати саме те, що казали судді, їм необхідно було обрати правильний інгредієнт. Зробити це учасники могли, відповідаючи на запитання журі: потрібний учаснику інгредієнт – це правильна відповідь на запитання. Вона могла бути лише одна, а варіантів – цілих 5. Запитання були різноманітними і стосувалися не лише світу кулінарії. Довелося пригадати історію, географію, увімкнути логіку. Наприкінці вікторини кожен учасник мав два набори з п’яти інгредієнтів, з яких мусив приготувати дві страви, максимально наблизившись до завдання. А це було дуже легко, якщо відповіді на запитання були правильними.

Найгірше з завданням упоралася Анастасія Кобиляцька. Тому саме вона залишила «МастерШеф. Битва сезонів» на 4-му тижні проєкту.

Анастасія Кобиляцька / Пресслужба каналу СТБ

Усі випуски шоу МастерШеф дивіться онлайн ЗА ПОСИЛАННЯМ.


Хмара тегів


Матеріали на тему

x
Для удобства пользования сайтом используются Cookies. Подробнее...
This website uses Cookies to ensure you get the best experience on our website. Learn more... Ознакомлен(а) / OK