Юрій Ткач розповів, як вступив до тероборони та чим займається зараз

Туренко Андрій

Туренко Андрій

Редактор вихідного дня

Усі статті автора...

Юрій Ткач розповів, як вступив до тероборони та чим займається зараз
Актор Юрій Ткач
instagram.com/yuriy_tkach

Актор Юрій Ткач зізнався, де він разом з родиною переживає ці страшні події та що допомагає їм не занепасти духом.

Читайте такожІлона Гвоздьова розкрила велику сімейну таємницю
Вже з другого дня війни Юрій Ткач взяв до рук зброю і вступив до лав тероборони в одному з районів Києва, де разом із товаришами організовував блокпости, чергування та патрулі. 

Понад 3 тижні його дружина та донька залишалися з ним у столиці, та потім вони з дружиною прийняли рішення, що дитині потрібно перебувати в безпечнішому місці.

Коли я вивозив їх із Києва, у Вінниці, де ми зупинилися, бахнуло дуже сильно. Я побачив очі доньки, вона була в шоковому стані, і зрозумів, що це остання крапля. Зараз донька з дружиною в Болгарії – допомагають іншим українцям, волонтерять, готують благодійний концерт. Дуже хочуть додому, – зазначив Юрій Ткач в інтерв’ю програмі «Зірковий шлях» на каналі «Зірковий шлях».

Актор Юрій Ткач з дружиною та донькою / instagram.com/yuriy_tkach

Сам чоловік із колегами наразі їздить Україною та підтримує бойовий дух наших бійців у госпіталях і частинах. Артисти заїжджають і на блокпости до військових.

Зустрічають нас дуже круто. Я зрозумів, що для мене це найкращий глядач. Ми з ними на одній хвилі і дуже раді одне одного бачити. Кожного разу, коли з бійцями зустрічаюсь, кажу: «Віримо в Бога і в ЗСУ. До Бога ми можемо молитися, а до вас сьогодні ще й доторкнемося, – розповів актор.

Актор Юрій Ткач / instagram.com/yuriy_tkach

Читайте такожЗірка Супермоделі по-українськи Віка Маремуха мало не втратила дитину через війну
А ось моральний стан Юрія, як і більшості українців, непевний. Каже, що через війну інколи відчуває абсолютне спустошення. Але рук опускати не збирається.

Скажу так – нічого особливо не радує. Все якесь прісне. Всі в очікуванні і стресі щодня. У мене таке враження, що ці два місяці – як один довгий день. Ми в ньому трішки завмерли і зараз намагаємось помалу з цього виходити. Це як хвороба: перший день – температура, шок, нерозуміння, що відбувається, а потім ти виходиш з неї, скажімо, з’являється розуміння, що робити. Треба триматись, іти далі. Все буде добре. Всі впевнені, що перемога скоро буде за нами, – заявив Юрій.

Нагадаємо, 


Матеріали на тему

x
Для удобства пользования сайтом используются Cookies. Подробнее...
This website uses Cookies to ensure you get the best experience on our website. Learn more... Ознакомлен(а) / OK