MELOVIN зізнався, чи досі він зустрічається із танцівницею Лізою Русіною

Юлія Туренко

Юлія Туренко

Випускаючий редактор

Усі статті автора...

MELOVIN зізнався, чи досі він зустрічається із танцівницею Лізою Русіною
Ліза Русіна і MELOVIN
instagram.com/melovin_official

Співак MELOVIN в інтерв’ю програмі «Зірковий шлях» каналу «Україна» розповів, куди поїхав, коли почалась війна, та чи досі він разом із танцівницею Лізою Русіною.

Читайте такожАльона Вінницька розповіла, як морально відновлюється під час війни
З початком повномасштабної війни рф проти нашого народу артист виїхав з Києва. Зараз, каже MELOVIN, він оселився у Львові, у квартирі подруги. Перед цим певний час жив у інших друзів, а також в оселі батьків свого менеджера. Та фанати засипають співака питаннями, що відбувається в його особистому житті, зокрема, чи досі він зустрічається із танцівницею Лізою Русіною.

Звісно, вони питають, пишуть, створюють якісь акаунти, щоб перемивати кісточки. Я кажу: «Боже, друзі, якщо ви такий акаунт робите, просто закрийте його, щоб не читали мої друзі, це маячня!» Якщо у вас фантазія розгулялась – та будь-ласка, пишіть, обговорюйте, це якраз по моїй справі. А так – ну що? Ліза знаходиться там, я тут, переписуємося, спілкуємося. Ну а що може бути далі? Поки нічого неясно, – прокоментував MELOVIN в інтерв’ю каналу «Україна».

Ліза Русіна і MELOVIN / instagram.com/melovin_official

Нові стосунки, каже артист, у нього поки також не з’явилися. Та попри вкрай важку ситуацію у країні, MELOVIN закликає всіх продовжувати жити та дбати про себе.

Треба просто вірити, творити, жити. Бо кожен агресор у кожній війні намагається вибити тебе з колії, щоб ти втратив самого себе. Тому, друзі, продовжуйте фарбувати волосся, чистити зуби, готувати собі смачну їжу, накривайте на стіл так красиво, як ніколи. Робіть все для того, щоб бути щасливішими в цю секунду, в цю хвилину. Так, іде війна, жахливі кадри, історії від людей, які перебувають там. Але не варто впадати у відчай, давайте собі можливість видихнути. Прочитали новини, закрили і пішли приготували своїй коханій людині вечерю. Сіли, поїли, позаймалися коханням, підняли одне одному настрій, посміялися. Навіть коли дуже боляче всередині. Бо саме ваше ментальне здоров’я допоможе Україні в майбутньому, – сказав артист.

Нагадаємо,


Хмара тегів


Матеріали на тему

x
Для удобства пользования сайтом используются Cookies. Подробнее...
This website uses Cookies to ensure you get the best experience on our website. Learn more... Ознакомлен(а) / OK