Оля Полякова розповіла, який величезний внесок вже встигла зробили на користь України

Туренко Андрій

Туренко Андрій

Редактор вихідного дня

Усі статті автора...

Оля Полякова розповіла, який величезний внесок вже встигла зробили на користь України
Співачка Оля Полякова
instagram.com/polyakovamusic

Співачка Оля Полякова розповіла про важкі часи.

Читайте такожСергій Притула – про перший день війни: Таксист за 10 тисяч гривень завіз мене до Києва
Зірка українського шоубізнесу, співачка Оля Полякова виїхала з України 3-го березня і з того часу не мала змоги бачитись з чоловіком. Зірка зізнається – спочатку було неймовірно важко, але вона знайшла сили побороти пригнічений стан. 

Я вже трошки відійшла від того. Буквально місяць тому я була в якійсь чорній прірві. Емоційно мені було неймовірно складно. Здавалось, що мого життя більше немає, немає сталі, більше не буде того, до чого я йшла всі ці 15 років каторжного труда. Всього досягла і все це в мене забрали. Якщо чесно, я думала, що для мене все скінчилось. Але коли поїздила з гімном, побачилася з людьми, дала благодійний концерт – зрозуміла, що можу співати і допомагати. Я ожила і наче почала знову дихати, – поділилась Оля Полякова з ведучими програми «Ранок з Україною» на каналі «Україна».

Співачка Оля Полякова / instagram.com/polyakovamusic

Читайте такожЄвробачення-2022: хто пройшов у фінал з другого півфіналу від 12.05.2022
Співачка щойно завершила благодійний тур разом із ФК «Шахтар», з яким вони об’їздили Європу у рамках Shakhtar Global Tour for Peace. Артистка виконувала гімн України перед матчами, і завдяки спільним зусиллям з футбольним клубом їм вже вдалося зібрати чималу суму для постраждалих у війні та захисників України.

Я співала гімн перед матчами ФК «Шахтар» Ріната Ахметова. Вони провели серію благодійних ігор з європейськими футбольними клубами і честю було доєднатися до них. На даний момент вдалося зібрати майже 11 млн. гривень, які пішли на допомогу Україні. А ще під час кожної гри ми проводили особливі акції, щоб привернути увагу до злочинів росіі. Ми не повинні дозволити світові звикнути до цієї страшної війни, – коментує Полякова.

Нагадаємо, 


Хмара тегів


Матеріали на тему

x
Для удобства пользования сайтом используются Cookies. Подробнее...
This website uses Cookies to ensure you get the best experience on our website. Learn more... Ознакомлен(а) / OK