Макс Чмерковський розповів, яку обіцянку дав в евакуаційному потязі одній з жінок

Юлія Туренко

Юлія Туренко

Випускаючий редактор

Усі статті автора...

Макс Чмерковський розповів, яку обіцянку дав в евакуаційному потязі одній з жінок
Танцівник Макс Чмерковський
Пресслужба каналу Україна

Танцівник Максим Чмерковський в інтерв’ю програмі «Зірковий шлях» телеканалу «Україна», яка зараз виходить в ефірі «Індиго TV», розповів, як війна вплинула на його сприйняття власної популярності.

Читайте такожДоктор Комаровський розповів, коли саме потрібно робити вакцину від вірусу віспи мавп
Танцівник Макс Чмерковський на початку війни зміг евакуюватися з України. Танцівник зізнався, що його присутність у потязі діяла на деяких пасажирів заспокійливо. А коли Макс перетнув кордон з Польщею, він якийсь час провів серед інших українських біженців.

Коли я їхав з Києва до Варшави, я не спав 30 годин. Я потоваришував з кількома жінками, які були поряд. Згодом ми листувалися, і вони сказали, що моя присутність їх заспокоювала. Я не люблю про себе говорити, не думаю, що це правильно, але, якщо подивлюсь на ситуацію з боку, бачу, що ці роки був у декого вдома, у телевізорі в шоу «Холостяк». Я раніше це слово навіть вимовляти не міг, зараз дивлюсь на це по-іншому. Я був у когось вдома, коли брав участь у різних телевізійних проектах. Я вперше за своє медійне життя зрозумів, що я зробив комусь легше, коли був у тому потязі. Хтось, можливо, думав, коли бачив мене: «Як що він тут, значить у мене теж все добре». І одна з жінок попросила, щоб я побув на кордоні, і люди, які будуть його перетинати, бачили моє обличчя. Я пообіцяв, і це була одна з причин, чому я опинився там, – говорить Максим Чмерковський.

Хореограф зізнається, що йому важко сприймати несправедливість війни і те, що дорослі показують приклад насильства дітям.

У мене п’ятирічний син, і я щодня виховую його. Я уявляю, що від мене залежить, ким він буде, коли виросте. Розумію, що дітей навчають у дитсадочку, що ти не можеш конфлікти вирішувати кулаками. А насправді ми, дорослі, показуємо дітям, як вирішуємо свої проблеми за допомогою зброї та насильства. Я не фанат фільмів про насильство, все життя любив мультфільми. Мене навчали, що підіймати на когось руку – це погано. То чому, хтось вважає, що війна – це добре? Я досі не розумію, – поділився Чмерковський з журналістами програми «Зірковий шлях», яку ведуть Даніель Салем та Даша Астаф’єва.

Нагадаємо,


Хмара тегів


Матеріали на тему

x
Для удобства пользования сайтом используются Cookies. Подробнее...
This website uses Cookies to ensure you get the best experience on our website. Learn more... Ознакомлен(а) / OK