МастерШеф 12 сезон 17 випуск: троє учасників покинули шоу 23.12.2023

Юлія Туренко

Юлія Туренко

Випускаючий редактор

Усі статті автора...

МастерШеф 12 сезон 17 випуск: троє учасників покинули шоу 23.12.2023
МастерШеф 12 сезон: хто залишив проєкт у 17 випуску від 23.12.2023
Пресслужба каналу СТБ

23 грудня на СТБ та на нашому сайті TV.UA в ефір вийшов 17 випуск кулінарного шоу МастерШеф 12 сезон. Хто покинув шоу у 17 випуску МастерШеф 12 сезон від 23.12.2023 – читайте на сайті TV.UA.

Читайте такожОльга Мартиновська поділилася порадами, як з користю для ментального здоров’я провести вільний час
Аматори продовжують змагання за звання найкращого! Сьогодні на «МастерШеф 12 сезон», за крок до фіналу, відразу троє учасників покинули шоу, адже на кожному конкурсі прощались з одним аматором. Кожна помилка коштувала участі у проєкті!

У першому випробування учасники не лише готували, а і дегустували. Страва складається з 14 інгредієнтів, за спинами кулінарів чекало 28 інгредієнтів: 14 правильних, які судді використали у стравах, та 14 хибних. Після куштування страви у кулінара було 7 хвилин, аби знайти потрібні інгредієнти. Переможців визначали бали. На жаль, найгірше з цим конкурсом впорався Руслан Батильчук. Тому саме він покинув шоу вже після першого випробування.

Руслан Батильчук – учасник МастерШеф 12 сезон / Пресслужба каналу СТБ

У другому конкурсі аматори знайшли під коробками-загадками дуже знайомі їм продукти. Адже саме з них вони готували свої страви для кастингу. Тепер вони повинні були показати, чого навчилися за цей час, переосмисливши ті ж самі продукти на новий лад. Найгірше з цим конкурсом впорався Ілля Харламов. Тому саме він покинув шоу після другого випробування.

Ілля Харламов – учасник МастерШеф 12 сезон / Пресслужба каналу СТБ

У третьому конкурсі на аматорів чекали завдання, які свого часу відправили їх у чорні фартухи. Права на помилку сьогодні не було! Учасники повинні були показати, що вони навчилися на своїх помилках і готові переробити свої невдалі страви ще раз. І за крок до суперфіналу шоу покинула Катерина.

Катерина Радченко – учасниця МастерШеф 12 сезон / Пресслужба каналу СТБ

Першими суперфіналістами 12 сезону МастерШеф стали Валерія Матрохіна і Ольга Рябенко. А ось Вікторія Науменко і Роман Нестерчук будуть змагатися між собою, хто ж із них замкне трійку суперфіналістів.


Хмара тегів


Матеріали на тему

x
Для удобства пользования сайтом используются Cookies. Подробнее...
This website uses Cookies to ensure you get the best experience on our website. Learn more... Ознакомлен(а) / OK