Сергей Притула и Геннадий Попенко поддержали украинских пограничников

Сергей Притула и Геннадий Попенко поддержали украинских пограничников
Шоумены Сергей Притула и Геннадий Попенко решили личными силами помочь военнослужащим в Крыму. На своей страничке Притула поместил сообщение о том, что собирается отправиться к пограничникам и предложилвсех желающих принять в этом хорошем деле участие.

Общими усилиями было собрано много помощи, которую Сергей и Гена отвезли по назначению. На своей страничке в социальной сети ведущий выставил фотографии и написал отчет: 


"Чонгар.

Ну, якщо коротко, то ми з Gennadii Popenko забили повний багажник машини тим добром, що Ви знесли мені, а його фолловери йому і погнали на Чонгар. Якщо трохи довше, то 9 годин туди, 1,5 там і 8,5 назад:).

Дуже потішив місцевий люд, всі на якомусь патріотичному піднесенні, багато синьо-жовтих прапорів, на фоні яких відбуваються весняно-польові роботи:).

Крайній блок-пост тримають наші прикордонники і десантура. "Крилату піхоту" ми не застали, вони якраз окопались у полях, а от до "погранців" в гості зайшли. Передали розгрузки, броніки, медикаменти, спальники, речі особистої гігієни (це те, чому зраділи дуже), а також соки/води/солодощі/мед/цигарки/побутова хімія (те, чому просто зраділи:)).

Хлопці були потішені увагою, всім Вам передавали вітання, дякували, що молитесь за них і обіцяли стояти до кінця. Дуже нахвалювали десантників, які там стоять, казали, що то бійці дуже заповзяті та ідейні! 

По фіналу прикордонники пригостили нас з Гєною смачним супчиком, провели невеличку екскурсію, пофоткались напам*ять, ми залишили їм дитячі малюнки, сіли в авто і з почуттям виконаного обов*язку та гордості за народ, рушили на Київ.

Думаю, це не остання така поїздка, проте, коли буде наступна - не знаю. Буду Вам маякувати.
Наразі ще раз дякую усім за можливість морально та матеріально підтримати наші війська. А також дякую Генадію Попенко за підтримку, підмінку за кермом та веселі байки


Повернулись опівночі, ото якраз відіспався і їду на летючку по ППШ. То Гєна за кермом, то я. Прикордонники дуже дякували за приїзд, казали, щоб приїжджали ще:). То тойво...як будете мати час та нагоду, туди всього 9 годин їзди:)). Все-все передали. Контакти є. Всім величезне спасибі!!!"

Читайте также: Сергей Притула приглашает крымчан переждать смутные времена в его доме



Хмара тегів


Матеріали на тему

x
Для удобства пользования сайтом используются Cookies. Подробнее...
This website uses Cookies to ensure you get the best experience on our website. Learn more... Ознакомлен(а) / OK