Міша Лебіга розповів, як знак долі допоміг йому обрати чотирилапого друга

Туренко Андрій

Туренко Андрій

Редактор вихідного дня

Усі статті автора...

Міша Лебіга розповів, як знак долі допоміг йому обрати чотирилапого друга
Блогер та стример Міша Лебіга
Пресслужба Нового каналу

Популярний український блогер та стример Міша Лебіга взяв участь в інтелектуально-розважальному шоу «єПитання» та розповів про чотирилапого друга.

Читайте такожІрина Сопонару вийшла заміж і поділилася фотографіями з розпису
Велика війна в нашій країні змусила українців вчитися цінувати кожен момент життя, йти до мрій та знаходити щастя у простих речах. Так і для Михайла Лебіги одна з атак росіян стала потужним поштовхом до переосмислення. Інфлюенсер зрозумів – не можна відкладати мрії на потім, адже життя надто коротке й непередбачуване. 

Під час зйомок шоу «єПитання», яке щопонеділка о 20:00 показує Новий канал, Міша Лебіга розповів, як одна з його мрій стала реальністю. 

Про домашнього улюбленця я мріяв дуже давно. Ще й у TikTok мені постійно випадали відео, де хлопець вдягає свого собаку в такий самий одяг, як і в нього. Щодня в них був новий парний look, і вони виходили разом гуляти. Мене аж трусило, бо я все життя хотів собаку, – розповідає Міша Лебіга. – У січні російська ракета влучила в будинок у Дніпрі, і мене це так вразило! (14 січня 2023 року російські війська вдарили ракетами по багатоповерхівці у Дніпрі. Загинуло 46 людей, серед них шестеро дітей. Понад 80 людей отримали поранення. - Прим. ред.). Я вирішив: треба встигнути зробити те, що давно хотів. Наступного дня я зателефонував заводчикам, щоб замовити собаку. Вони почали надсилати мені фото цуциків. Спочатку кинули одного, через шість годин ще – це був мій Майкл, і з’ясувалося, що він народився в один день зі мною. Я вирішив – це 100 % мій, я його заберу!

Блогер та стример Міша Лебіга / Пресслужба Нового каналу

Читайте такожЗірка «К.О.Д.» Олена Вознесенська розповіла про «сюрпризи» від шанувальниці серіалу
Майкл – собака породи чау-чау, який нагадує маленьке декоративне ведмежа. Такі песики віддані господарям та прагнуть охороняти їх.

Це такий песик, який може гавкати просто так або якщо хтось зайде на подвір’я, – зізнається Міша. – І дуже гучним гавканням він реагує на вибухи. Коли чує їх, то хоче вирішити цю проблему. Йому не страшно, він не лякається, а просто бажає знати, чого воно таке гучне. І гавкає на вибухи.

Пес Міші Лебіги / Пресслужба Нового каналу

Нагадаємо, 


Матеріали на тему

x
Для удобства пользования сайтом используются Cookies. Подробнее...
This website uses Cookies to ensure you get the best experience on our website. Learn more... Ознакомлен(а) / OK