Тост із копченою кількою в олії та печеними перцями – рецепт
![Тост із копченою кількою в олії та печеними перцями – рецепт](https://tv.ua/i/59/40/03/3/5940033/image_main/f4b9058d991323069f07586c2489e4a5-quality_70Xresize_crop_1Xallow_enlarge_0Xw_750Xh_463.jpg)
Baltic Premium Fish рекомендує! Риба – обов’язковий продукт збалансованого раціону, і це не потрібно доводити. Як і те, що максимально корисними є морські сорти, а найбільше – риба холодних морів.
Інгредієнти:
⁃ 100 г копченої кільки в олії
⁃ 200 г маленьких кольорових солодких перців (або візьміть один великий солодкий перець)
⁃ Петрушка
⁃ Чіабата
Приготування:
Перчики запечіть на фользі в духовці за температури 180 °C 15 хв. Діставши з духовки загорніть їх у фольгу на декілька хвилин – тоді шкірка легше зніматиметься. Очистіть перці від шкірки, додайте сіль та перець. Чіабату на гарячій сухій пательні підсмажте з одного боку. На хрустку сторону щедро викладіть перчики, копчену кільку та полийте олійкою, що лишилася в банці з-під риби.
Baltic Premium Fish на Facebook, Instagram
![](https://tv.ua/i/59/40/03/3/5940033/gallery/ab532cde37b752245acc0f96f29a3ab6-quality_70Xresize_1Xallow_enlarge_0Xw_700Xh_0.jpg)