Брошети з печеним буряком та кількою в пряному маринаді

Юлія Туренко

Юлія Туренко

Випускаючий редактор

Усі статті автора...

Брошети з печеним буряком та кількою в пряному маринаді
Брошети з печеним буряком та кількою в пряному маринаді
пресс-служба

Baltic Premium Fish рекомендує!

Читайте такожГречана галета з копченою кількою в олії на сніданок
Ольга Мартиновська переможниця шоу «МастерШеф» та суддя проєкту «МастерШеф.Професіонали» поділилася з нами чудовим рецептом здорової та смачної страви з риби.

Інгредієнти:

  • 1 великий буряк
  • 1 ст. л. морської солі для запікання буряка
  • кілька в пряному маринаді
  • кріп
  • 6-8 гілочок розмарину
  • шматок багету або чіабати
  • 1 ст. л. оливкової олії
  • 1 зубчик часнику
  • 2 ст. л. домашнього майонезу

Спосіб приготування:

  1. Брошет в перекладі з французької означає «шпажка». Тож готуємо шпажки з розмарину із буряком та пряною кількою.
  2. Буряк помийте, шкірку залишіть. Покладіть його разом із морською сіллю у шматок фольги та запікайте в духовці півтори години за температури 170 ⁰С.
  3. Коли буряк охолоне, знімаємо шкірку та нарізаємо на тонесенькі слайси.
  4. Багет шматочками обсмажуємо на пательні на оливковій олії разом із часником до золотавого кольору.
  5. Кожну грінку змащуємо домашнім майонезом. Слайси буряка покладіть частково один на один, посередині – кільку та кріп і загорніть рулетиком, а далі нанизуйте їх на  гілочки розмарину, з яких попередньо приберіть листочки та загостріть злегка кінчики. Зберіть все, як на фото, та смакуйте.

Брошети з печеним буряком та кількою в пряному маринаді / пресс-служба

Baltic Premium Fish у Facebook, Instagram.


Хмара тегів


Матеріали на тему

x
Для удобства пользования сайтом используются Cookies. Подробнее...
This website uses Cookies to ensure you get the best experience on our website. Learn more... Ознакомлен(а) / OK