«Розтин покаже-3»: канал ICTV2 розсекретив дату прем’єри детективу

Олександр КІва

Олександр КІва

Головний редактор

Усі статті автора...

«Розтин покаже-3»: канал ICTV2 розсекретив дату прем’єри детективу
«Розтин покаже-3»: канал ICTV2 розсекретив дату прем’єри детективу
Пресслужба каналу ICTV

На каналі ICTV2 вийде третій сезон рейтингового судово-медичного серіалу «Розтин покаже». Дивіться нові епізоди серіалу вже 27 лютого.

Читайте такожТелевізійний сезон весна-2024 на СТБ: дати прем'єр проєктів, реаліті та серіалів
Це перша серіальна прем’єра року серед своїх на ICTV2: в нових епізодах на глядачів чекають улюблені герої і нові персонажі, актуальні події часу і цікаві детективні сюжети, а ще – несподівані іронічні та навіть романтичні історії.

Детектив виробництва ICTV2 та кінокомпанії Mamas Film Production – рейтинговий продукт українського телебачення. Другий сезон «Розтин покаже» під час показу у січні-травні 2023 року здобув високий успіх і любов глядачів: лідирував у слоті серед усіх телеканалів за всіма чоловічими аудиторіями.

Третій сезон проєкту стане ще більш актуальним для українців, адже дія відбуватиметься в нашій країні під час війни. Персонажі житимуть, як і всі українці: будуть переживати ворожі атаки, повітряні тривоги і блекаути, а також допомагатимуть фронту, наближаючи нашу перемогу.

У нових воєнних реаліях глядачі зустрінуться з головними героями: слідчим Олегом Гончаром (Артемій Єгоров) і судмедексперткою Яною Гончар (Ольга Гришина). Як і в попередніх сезонах, Олег буде ґрунтувати свої звинувачення саме на тих доказах, що знайде Яна в тілах жертв. Цей дует розкриє найтемніші і найскладніші кримінальні випадки, паралельно з’ясовуючи свої непрості стосунки.

В нових епізодах глядачі знову стануть свідками блискавичного двобою між Олегом і Яною. Вони, як і в попередньому сезоні, будуть конкурувати на професійному рівні. Взагалі усі головні герої постануть перед серйозним вибором, і найцікавіше – як вони вчинять. Цей сезон ми знімали під час повномасштабного вторгнення, і всі дії серіалу відбуватимуться теж в умовах війни. Тому і актори, і їхні персонажі переживають однакові речі, – розповідає про третій сезон режисер Олександр Кірієнко.

Читайте такожУ Києві відбулася зіркова велика прем’єра нового феномену вітчизняного кіно – стрічки «Як там Катя?»
Ще одна складова нового сезону – любовна лінія: усі головні герої будуть закохуватися і навіть боротися за своє кохання. Неочікувано повернеться прокурор Ілля Левченко, коханий Яни, якого зіграв актор Тарас Цимбалюк. І з’явиться нова бариста – красуня і розумниця Даша, образ втілила популярна акторка Ольга Атанасова. Ці персонажі серйозно вплинуть на сюжет і долі головних героїв Яни і Олега.

Мій Олег – виважена і спокійна людина. Розумний, відданий своїй роботі, але коли стосується жінок, він перетворюється на дитину, як-то кажуть – стає зворушливим та вразливим. У нього є певні проблеми з жінками, і він намагатиметься їх розв’язати, – розповідає про свого персонажа Гончара актор Артемій Єгоров.

Також помітні зміни стануться в бюро. Лаборант Ростик піде на фронт – як і актор Михайло Досенко, який зараз захищає нашу країну в ЗСУ. Його у серіалі замінить екранний брат Святослав, або Свят (Федір Гуринець). Дотепний, молодий, з почуттям гумору, він закохається, а також тролитиме декого з колег.

Шеф Бюро Степан Степанович піде на лікарняний після чергового прильоту, а на його місце прийде розумний і спокійний Трохимич (Сергій Деньга). Йому випаде не тільки керувати відділком, але й виступати модератором для своїх колег.

Також у новому сезоні ролі виконуватимуть актори Ігор Портянко, Яків Кучеревський, Костянтин Октябрський та ін.


Хмара тегів


Матеріали на тему

x
Для удобства пользования сайтом используются Cookies. Подробнее...
This website uses Cookies to ensure you get the best experience on our website. Learn more... Ознакомлен(а) / OK