Як ти?: дивитися 5 випуск онлайн (ефір від 25.06.2022)

Юлія Туренко

Юлія Туренко

Випускаючий редактор

Усі статті автора...

Як ти?: дивитися 5 випуск онлайн (ефір від 25.06.2022)
Як ти?: дивитися 5 випуск онлайн (ефір від 25.06.2022)
Пресслужба каналу СТБ

25 червня на СТБ та на нашому сайті TV.UA в ефір вийшов 5 випуск проєкту Як ти? 5 випуск проєкту Як ти? від 25.06.2022 дивіться онлайн на сайті TV.UA.

Читайте такожГоворить Україна. Хроніки незламності: 92-річна жителька Ірпеня – Вони страшніші зі фашистів (ефір від 22.06.2022)
Дивіться у 5 випуску проєкту Як ти?: Надія Матвєєва розповіла: до останнього вона не вірила, що на Україну нападе ворожа орда. Вранці 24 лютого вона вийшла на прогулянку із собакою та записала бадьоре відео зі словами підтримки усьому народу України. Однак коли до Ірпіня прорвалися росіяни, їй по-справжньому стало страшно. Адже у місті перебували її рідні! Чи змогли вони евакуюватися? Чи вціліли вони та їхній дім?

Особисте життя Надії Матвєєвої не залишилося поза увагою. В інтерв'ю ведуча зізналася: вона закохана та перебуває у романтичних відносинах. Хто її обранець? І чому мама та син негативно сприйняли коханого Надії? Не пропустіть справжній ексклюзив – дивіться онлайн-проєкт Як ти? Інтерв'ю Надії Матвєєвої стане для вас справжнім відкриттям.

5 випуск проєкту Як ти? з Григорієм Решетником дивіться онлайн на нашому сайті TV.UA.

Усі випуски проєкту Як ти? дивіться онлайн ЗА ПОСИЛАННЯМ.


Хмара тегів


Матеріали на тему

x
Для удобства пользования сайтом используются Cookies. Подробнее...
This website uses Cookies to ensure you get the best experience on our website. Learn more... Ознакомлен(а) / OK