Як ти?: дивитися 6 випуск онлайн (ефір від 02.07.2022)

Юлія Туренко

Юлія Туренко

Випускаючий редактор

Усі статті автора...

Як ти?: дивитися 6 випуск онлайн (ефір від 02.07.2022)
Як ти?: дивитися 6 випуск онлайн (ефір від 02.07.2022)
Пресслужба каналу СТБ

2 липня на СТБ та на нашому сайті TV.UA в ефір вийшов 6 випуск проєкту Як ти? 6 випуск проєкту Як ти? від 02.07.2022 дивіться онлайн на сайті TV.UA.

Читайте такожГоворить Україна. Хроніки незламності: Наталія рятувала чужих дітей, а рідні мало не загинули (ефір від 27.06.2022)
Дивіться у 6 випуску проєкту Як ти?: Григорій Решетник побував у гостях у Дмитра Черкасова та Олександри. Дмитро Черкасов був Холостяком 7 сезону, проте ні з ким із учасниць стосунку так і не збудував. Із Олександрою він познайомився вже після проєкту. Молоді люди створили міцну сім'ю, яка здавалася майже ідеальною.

На ранок 24 лютого життя Дмитра та Олександри змінилося. Вони прокинулися від вибухів і спершу вирішили, що проблема в газовому казані. Вони не одразу зрозуміли, що почалася війна. У проєкті Як ти? 6 випуск подружжя розповіло, що того дня їхні діти були в гостях у бабусі з дідусем, і саме це було для них найстрашнішим – розуміти, що діти далеко.

Олександра разом із дітьми поїхали за кордон, а Дмитро Черкасов вступив до ТРО в Україні. Незважаючи на це, подружжя робило все можливе, щоб підтримувати стосунки на відстані, а діти не відчували, ніби залишилися без батька. Малята дуже сумували за татом, і Олександрі було важко пояснити їм, чому вони змушені були виїхати без нього…
 
Чому Олександра вирішила повернутись? І як екс-Холостяк навчився бути татом онлайн? Дивіться інтерв'ю Дмитра Черкасова у проєкті Як ти? 6 випуск від 02.07.2022.

6 випуск проєкту Як ти? з Григорієм Решетником дивіться онлайн на нашому сайті TV.UA.

Усі випуски проєкту Як ти? дивіться онлайн ЗА ПОСИЛАННЯМ.


Хмара тегів


Матеріали на тему

x
Для удобства пользования сайтом используются Cookies. Подробнее...
This website uses Cookies to ensure you get the best experience on our website. Learn more... Ознакомлен(а) / OK