«Це скіл від Бога»: що дарує усмішку акторам Дарʼї Петрожицькій, Дмитру Вівчарюку та іншим

Акторка Дарʼя Петрожицька / Пресслужба Нового каналу

26 жовтня відзначають неофіційне, але позитивне свято – День приємних несподіванок.

Читайте також: Сергій Середа розповів, на чому тримаються їхні стосунки із MamaRika

І сьогодні заведено робити різні чудові сюрпризи собі та іншим просто так! Головне – подарувати усмішку, яка рятує нас від стресу та негативу. А радість від несподіваного презенту чи знаку уваги залишатиметься з нами надовго. Актори серіалів Нового каналу розповіли, що їм дарує позитивні емоції.

Аліна Кошарна, акторка серіалу «Звʼязок»

Я обожнюю сміятись і смішити! Це якийсь скіл від Бога, що справді допомагає мені в житті впоратися з будь-чим, ще й розважити близьких мені людей. Тож я сміюся щодня. Обожнюю проводити час із подругою, з якою можу розслабитись і посміятись з дрібниць. Мій песик також змушує мене усміхатися. Ще люблю зависати в TikTok, де просто скриня зі смішними роликами. А іноді буває, що я можу вигадати якийсь жарт чи згадати його подумки, і, як крейзі-людина, усміхатися сама собі (сміється). Взагалі вважаю, що сміх – це дуже корисно. Незважаючи на всі жахливі обставини, в яких ми живемо, я захоплююся нашими людьми й тим, що ми можемо веселитися, жартувати. Це велика сила нашого народу! До речі, буквально щойно їхала додому й бачила, як жіночка йшла вулицею з відкритою усмішкою. Усміхнулася їй у відповідь, і так ми підняли настрій одна одній!

Акторка Аліна Кошарна

Пресслужба Нового каналу

Дмитро Гирявець, актор серіалу «Голова»

Читайте також: Богдан Шелудяк, Олена-Крістіна Лебідь та Алекс Якутов розповіли, що викликає у них усмішку в наш нелегкий час

Щирий сміх – це один з цінних дарів. Він йде від великої любові та розуміння! Усмішка виникає або у дитини, або викликається дитиною, або вмикається тоді, коли дорослий знаходить в собі щось дитяче. Пригадую історію, як ще в студентські часи мій одногрупник посварився зі своєю коханою. І ми з хлопцями не вигадали нічого кращого, ніж підібрати повалене грозою триметрове дерево, аби наступного дня він на знак примирення його подарував. Ви правильно зрозуміли: не букет квітів, а дерево (усміхається). Так і сталося!

Актор Дмитро Гирявець

Пресслужба Нового каналу

Дарʼя Петрожицька, акторка серіалу «Будиночок на щастя»

Я усміхаюся майже завжди. Мені навіть казали, що усмішка – це моя «візитівка». Саме наші люди, їхні добро та героїзм дарують мені позитивні емоції. А ще я отримую натхнення завдяки глядачам. Під час вистав відбувається неймовірний обмін енергією!

Акторка Дарʼя Петрожицька

Пресслужба Нового каналу

Дмитро Вівчарюк, актор серіалу «Звʼязок»

Зараз мені дарують приємності мої діти. Їхні розповіді про те, що вони робили протягом дня, хто чого навчився, хто чим пишається – це викликає в мене усмішку. Вони дорослішають просто на очах! І це дуже круто. Я радію завдяки ним.

Актор Дмитро Вівчарюк

Пресслужба Нового каналу

Нагадаємо, 


Хмара тегів


Матеріали на тему