Шарлотка: рецепт від Лесі Нікітюк
Зірка проєктів «єПитання» та «Розсміши коміка по-новому» Леся Нікітюк поділилася простим рецептом смачного яблучного смаколика.
Читайте також: Зірки «Звʼязку» поділилися своїми улюбленими стравами, що дарують їм гастрономічний екстаз
Улюблениця мільйонів глядачів, ведуча інтелектуально-розважального проєкту Нового каналу «єПитання», який вже з 11 березня о 20:00 стартує на Новому каналі, Леся Нікітюк завжди вражає бездоганним зовнішнім виглядом.Аби підтримувати форму, Леся займається кардіотренуваннями cycle та дотримується особливих правил у харчуванні.
Вже десять років у моєму раціоні відсутні свинина, телятина, хліб та булочки, печиво, молочні продукти. Намагаюся споживати лише низькокалорійну їжу: рибу, птицю й різні салати, – розповідає суддя шоу «Розсміши коміка по-новому», яке Новий канал покаже з 4 березня. – Але інколи дозволяю собі смаколики, які готую вдома сама. Ось нещодавно, наприклад, у мене була яблучна шарлотка. Як на мене, це кращий рецепт. Ділюся!
Шарлотка: рецепт від Лесі Нікітюк
Пресслужба Нового каналу
Інгредієнти:
- яйця – 6 шт.;
- цукор – 2 склянки;
- борошно – 2 склянки;
- яблука – 2 шт.;
- кориця – за смаком;
- вершкове масло – для змащування.
Спосіб приготування:
- Збийте яйця з цукром до утворення піни. Додайте туди борошно й ретельно перемішайте до отримання однорідної маси (рідкого тіста).
- Наріжте яблука кубиками.
- Змажте деко шматочком вершкового масла, викладіть на нього шар яблук. За бажанням, можете посипати яблука корицею.
- Залийте яблука тістом. Постарайтеся рівномірно покрити фрукти.
- Поставте вашу шарлотку в розігріту до 180 градусів духовку. Випікайте протягом 30 хвилин. Смачного!