Ключі від правди: «1+1 Україна» знімає новий детективний серіал з Антоніною Хижняк у головній ролі

Телеканал «1+1 Україна» розпочав роботу над новим детективним серіалом «Ключі від правди» з Антоніною Хижняк у головній ролі.

Читайте також: Хто зверху 13 сезон: нові обличчя та зірки в костюмах вареників

Це захоплююча історія про слідчу, яка попри труднощі намагається відновити справедливість і знайти винних у смерті брата.

Після вбивства свого брата, якого несправедливо звинувачують у злочинах, досвідчена слідча Валерія прагне знайти винних і відновити чесне імʼя рідної людини. Вона змушена звільнитися з органів, щоб продовжити розслідування самостійно. Валерія  влаштовується працювати у готель, куди ведуть сліди її власного розслідування. На перший погляд, це звичайне місце для відпочинку та бізнесу, проте за його дверима відбувається чимало таємничого.

Читайте також: Кохання на виживання 5 сезон: нова ведуча та психологічні випробовування у Карпатах

В головних ролях улюблені українські актори: зірка «Спіймати Кайдаша» та «Перших днів» Антоніна Хижняк та зірка «Довбуша» та «Кола омани» Сергій Стрельніков. Також до касту доєдналися Володимир Гладкий, якого глядачі бачили у серіалі «Катерина», відомий за роллю медбрата у серіалі «Жіночий лікар. Нове життя» Ярослав Шахторін, зірку серіалу «Моя улюблена Страшко» Сергія Кіяшко.

Серіал на замовлення «1+1 Україна» створює команда «Три-Я-Да Продакшн», відома за серіалами «Коло омани» та «Тільки живи».

 


Хмара тегів


Матеріали на тему