Гурт «Антитіла» презентував новий англомовний сингл «Hello»

Юлія Туренко

Юлія Туренко

Випускаючий редактор

Усі статті автора...

Гурт «Антитіла» презентував новий англомовний сингл «Hello»
Гурт «Антитіла»
Пресслужба

Гурт «Антитіла» випустив англомовну версію пісні «Hello» та відеокліп спеціально для BBC. Це перша пісня після співпраці з Едом Шираном на хіт 2Step. А також друга пісня з майбутнього англомовного альбому гурту.

Читайте такожЗлата Огнєвіч та ДСНС запустили спільний проєкт
У серпні 2022 року пісня «Hello» стане саундтреком до документального фільму міжнародної служби BBC про «Антитіла» та війну в Україні «Frontman – Frontline». Фільм має на меті розповісти жителям Сполученого Королівства та світу про творчість, життя гурту «Антитіла» до і під час війни, а також про військову службу на передовій.

Ми створили англійську версію пісні «Hello» майже одночасно з українською. Та нова реальність змусила переосмислити цю пісню, тому протягом війни в Україні у неї з’явилася нова лірика. Слова створювалися на передовій. Сьогодні композиція набула інших сенсів, якими ми хочемо поділитися зі світом. Цією піснею ми кричимо про справедливий, в першу чергу для України, мир, а також про ті незворотні наслідки, які спричинить війна, якщо людство не зупинить агресора. З глибоким переконанням, що ці переживання близькі кожній людині на нашій планеті, кожній людині, яка хоче, щоб життя, мир і справедливість перемогли. Ми написали цю пісню як звернення до людства. Ми звертаємося до кожного громадянина вільного демократичного світу і впевнені, що нас почують, – ділиться лідер гурту «Антитіла» Тарас Тополя.

У відеокліпі використані кадри з версії 2019 року, за яку відповідав та у головній ролі якої є соліст гурту «Detach» Олексій Веренчик, який також виступив режисером кліпу. Нові синхрони були зняті в Харківській області під час служби гурту «Антитіла» у складі 130-го батальйону Територіальної оборони міста Києва ЗСУ.

Нагадаємо, ще до початку повномасштабного вторгнення «Антитіла» вступили до лав Територіальної оборони міста Києва Збройних Сил України. А з 24 лютого приступили до військової служби в Києві. Згодом, у квітні, батальйон, де служать учасники гурту «Антитіла», відправили на Харківщину. Там вони проходять службу у евакуаційному підзрозіділі «Маестро» парамедиками-стрільцями. Про військову службу вони часто діляться у соцмережах.


Хмара тегів


Матеріали на тему

x
Для удобства пользования сайтом используются Cookies. Подробнее...
This website uses Cookies to ensure you get the best experience on our website. Learn more... Ознакомлен(а) / OK