LOBODA презентувала україномовний трек «Два незнайомці»

Олександр КІва

Олександр КІва

Головний редактор

Усі статті автора...

LOBODA презентувала україномовний трек «Два незнайомці»
LOBODA презентувала україномовний трек «Два незнайомці»
Пресслужба

Сьогодні відбулася прем'єра синглу «Два незнайомці» співачки LOBODA, створеного на реальних історіях українців.

Читайте такожОлена-Крістіна Лебідь розповіла, за якими маячками можна розпізнати шахрайську схему зі списання коштів з рахунку
«Два незнайомці» – це пісня про несподівану і болісну розлуку з коханими, з батьками, з дітьми, з друзями, з країною і домом. Але, обов'язково, і про зустріч. Про щастя зустрічі з найріднішими, яке неодмінно чекає на кожного в майбутньому. 

Коли я почула пісню «Два незнайомці», я була вражена глибиною лірики. Яскрава, чесна, драматична пісня, буквально з перших нот, проникаючи прямо в серце. В ній є місце для відображення майбутнього, складнощів буття, боротьби за своє щастя на прикладі окремих реальних історій. Цей сингл – справжня музична перлина про справжнє кохання, – коментує прем’єру Світлана Лобода.

Сьогодні кожна історія українця проживається особисто. Неможливо стримати сліз від багатьох з них, які ще до 24 лютого здавались страшним сном. Відвідуючи будинки прихисту українських переселенців по всьому світу і спілкуючись особисто, LOBODA передала в тексти все почуте: і горе, і біль.

Сингл «Два незнайомці» вже доступний на цифрових платформах:


Хмара тегів


Матеріали на тему

x
Для удобства пользования сайтом используются Cookies. Подробнее...
This website uses Cookies to ensure you get the best experience on our website. Learn more... Ознакомлен(а) / OK