Ведущая канала СТБ дебютировала в кино

Олександр КІва

Олександр КІва

Головний редактор

Усі статті автора...

Ведущая канала СТБ дебютировала в кино
Ведущая Ольга Кучер
пресс-служба канала СТБ

Ведущая информационно-аналитической программы «Вікна-новини» на СТБ Ольга Кучер снялась в короткометражном фильме «Людина з фотоапаратом» Виталия Кикотя.

Читайте такожВедущий канала СТБ дебютировал в качестве актера
Картина принимает участие в кинофестивале «Молодість» сразу в двух конкурсных программах: «студенческое кино» и «национальный конкурс/короткометражная лента». О первом актерском опыте, своей роли и сюжете фильма Ольга Кучер рассказала подробнее.

«Наш режисер, з яким ми працювали у «Вікнах» над спецпроектами, Віталій Кікоть, запропонував мені роль. Ми з ним давно знайомі і мені завжди було цікаво з ним працювати. Зокрема, наш останній спільний проект – це серіал «Культруні люди», що виходив у «Вікнах». У стрічці «Людина з фотоапаратом» мова іде про талановитого, але непутящого фотографа. Який, аби підзаробити грошей, знімає місця злочину для міліції. Все відбувається на зламі епох – на початку 90-х. Можете собі уявити, розруха. Мізерні копійчані зарплати. Брак всього – від продуктів до вбрання. А головне – брак можливостей. Коли ти не знаєш навіть, що буде завтра, не те, що – думати про втілення своїх мрій. Мені дісталася роль дружини головного героя. Вона – дочка усіпшного партійного діяча цілком могла мати інше, «успішніше» життя. Але закохалася у фотографа і тепер скніє разом з ним», – рассказывает Ольга.

Ольга Кучер не скрывает, что перевоплотиться в депрессивную, но молодую женщину, которая поверила в гений своего мужа и, в конечном итоге, осталась ни с чем – было настоящим вызовом для нее.

«Тут не має розкішних суконь чи макіяжу. Мене перетворили на абсолютно змучену жінку, у якої давно згасли очі. Я життєлюб за натурою і мені було вкрай важко перевтілитися у абсолютний антипод. Того, хто ніби перестав любити і себе, і чоловіка, і все життя», – добавила ведущая.

Читайте такожГолливудские звезды родом из Украины
Съемки эпизодов с Ольгой длились два дня в помещениях «Киевнаучфильм».

«Ми там страшенно намерзлилися. Тож зіграти мученицю через це було не так вже і важко. Жартую. Звичайно, це неоціненний досвід. Вміння блискавично змінювати образ. Змусити себе відчувати інакше, дивитися на світ під іншим кутом – все це для мене було так незвично, але, безперечно, надзвичайно цікаво. Я велика прихильниця молодого кіно і останні роки постійно готувала матеріали про учасників і переможців Міжнародного кінофестивалю «Молодість». Тож зараз страшенно хвилююся, аби стрічка Віталія була оцінена і могла отримати нагороду», – отметила Ольга Кучер.

48-й Киевский международный фестиваль «Молодість» пройдет в Киеве с 25 мая по 2 июня.


Хмара тегів


Матеріали на тему

x
Для удобства пользования сайтом используются Cookies. Подробнее...
This website uses Cookies to ensure you get the best experience on our website. Learn more... Ознакомлен(а) / OK