Сергей Притула впервые прокомментировал ужасное ДТП, совершенное его тещей

Юлія Туренко

Юлія Туренко

Випускаючий редактор

Усі статті автора...

Сергей Притула впервые прокомментировал ужасное ДТП, совершенное его тещей
Телеведущий Сергей Притула
пресс-служба Нового канала

На днях в Дарницком районе Киева теща Сергея Притулы - 59-летняя Лилия Сопельник - совершила ужасное ДТП.

Читайте такожСоблазнила парней: сексапильная Тина Кароль взорвала Сеть откровенным клипом
Женщина перепутала педали и наехала на тротуаре на мать с 9-летним ребенком, которых потом прохожие доставали из-под автомобиля. Сейчас мама и сын находятся в больнице, мальчик в тяжелом состоянии.

Вчера Шевченковский суд постановил обвиняемой меру пресечения в виде домашнего ареста с запретом покидать место жительства с 23:00 до 06:00, сроком на 2 месяца. 

Теща Сергея Притулы Лилия Сопельник / социальная сеть Facebook
Читайте такожУчастницы группы «НеАнгелы» устроили драку на публике
Все это время телеведущий не комментировал произошедшую ситуацию. Однако сейчас он решил прояснить некоторые моменты и опубликовал на своей странице в Фейсбук пост:

«Несвяткове. Останні кілька діб моє прізвище зачастило у новинних стрічках у зв’язку з ДТП за участю моєї тещі. Хочу прояснити пару моментів. І я особисто, і моя сім’я, максимально щиро співчуваємо родині, котра постраждала внаслідок недолугого керування автомобілем мамою моєї дружини. Ні я особисто, ні моя дружина, не чинили спроби «порішати» питання з суддями чи прокурорами. 

Особисто я, як чоловік своєї дружини, звісно ж, запропонував мамі своєї жінки допомогу в адвокатському супроводі і сказав тестю і тещі, що моя сім’я готова посильно долучитися до покриття витрат на лікування і реабілітацію постраждалої родини, в разі, якщо ця родина буде готова прийняти подібну допомогу. На що я особисто сподіваюсь. Позаяк, здоров’я дитини та мами – це основний пріоритет у цій ситуації.

Я вважаю за потрібне донести і до журналістської спільноти і до громадськості, загалом, що правопорушення вчинила конкретна особа з конкретним прізвищем та ім’ям. І я буду вдячний усім, якщо громадськість та журналісти не будуть шукати винних у скоєному серед людей, які жодним чином не причетні до інциденту. Я не сидів за кермом цього авто і не готовий коментувати ситуацію, позаяк, не був свідком події. Мені прикро, що так трапилось. Я не знаю, чим можу, особисто, зарадити родині постраждалих, окрім вище згаданих ініціатив. Прохання до журналістів не «штурмувати» дзвінками. Для вас цей інцидент – це буденність, а для двох родин – трагедія. Триває досудове слідство. Далі буде суд. Вони прояснять ситуацію і розставлять крапки над «і». В мене все».

Фото с места ДТП / открытый источник
Напомним,


Хмара тегів


Матеріали на тему

x
Для удобства пользования сайтом используются Cookies. Подробнее...
This website uses Cookies to ensure you get the best experience on our website. Learn more... Ознакомлен(а) / OK