Коньячний бренд «Довбуш Карпатський» представив публіці новий гучний ролик

Олександр КІва

Олександр КІва

Головний редактор

Усі статті автора...

Коньячний бренд «Довбуш Карпатський» представив публіці новий гучний ролик
Коньячний Бренд «Довбуш Карпатський» представив публіці новий гучний ролик
пресс-служба

Коньяк «Довбуш Карпатський» відродив легенду в новому гучному відео.

Читайте такожКонор Макгрегор и Артем Лобов снялись в клипе SERYOGA
Зйомки рекламного відео для коньяку «Довбуш» наробили чимало галасу ще до офіційного релізу. Нарешті, довгоочікувана прем'єра відбулася і очікування було того варте. Вражаючі батальні сцени з неймовірними спецефектами, дуже автентичні декорації та костюми повністю передають дух часів легендарного Олекси Довбуша - над цим славно потрудився режисер проекту Любомир Левицький, добре відомий в Україні за фільмами «Штольня» і «Тіні НЕ забутих предків».

Любомир Левицький, режисер: «Можу без перебільшення сказати, що проект «Довбуш» став найяскравішою моєю роботою в цьому році. Дивно, але ідея для ролика відвідала мене задовго до пропозиції про співпрацю. Адже, я народився в Карпатах і виріс на легендах про Довбуша тому, коли вперше побачив цей коньяк, не зміг пройти повз. Мені сподобався і зовнішній вигляд і зміст: ароматика, міцний і разом з тим м’який смак. Тоді-то я вперше і замислився про те, який би ролик зняв. І коли представники бренду зв'язалися зі мною, деякі ідеї у мене вже були».

Втілювати режисерські ідеї виявилося не просто, наприклад, для того, щоб в кадрі з'явилися двометрові вогняні кулі, кращим в країні фахівцям зі спецефектів довелося розробити спеціальну горючу суміш, спорудити кілька металевих конструкцій, і після польових випробувань робити їх знов, адже не всі кулі витримали тести. 

Читайте такожФаршированный перец на гриле: оригинальный рецепт от Григория Германа
Костянтин Сторожко, бренд-менеджер коньяку «Довбуш Карпатський»: «Багато хто називав цей проект нереальним, але у нас була спільна мета - створити не просто рекламний ролик, а відео, здатне розпалити вогонь в душі. Для нас було важливо передати атмосферу, національний колорит, зробити все, щоб легенда про Довбуша ожила і отримала нове сучасне звучання».

На правах тих, хто 10 разів переглянули ролик, можемо відповідально заявити - легенда ожила і сучасне звучання отримала. Відео мимоволі пробуджує приємне почуття гордості за НАШИХ: і знімати можуть, і коньяк робити вміють! І ви можете переконатися у цьому особисто.


Хмара тегів


Матеріали на тему

x
Для удобства пользования сайтом используются Cookies. Подробнее...
This website uses Cookies to ensure you get the best experience on our website. Learn more... Ознакомлен(а) / OK