Оля Цибульська: Я до останнього сподівалась, що людство і розум переможуть над пеклом

Юлія Туренко

Юлія Туренко

Випускаючий редактор

Усі статті автора...

Оля Цибульська: Я до останнього сподівалась, що людство і розум переможуть над пеклом
Співачка Оля Цибульська
instagram.com/cybulskaya

Співачка Оля Цибульська ексклюзивно для глядачів YouTube телеканалу «Україна» розповіла про те, чому до останнього не збирала «тривожну валізку».

Читайте такожДаніель Салем розповів, чому зірки пішли боронити Україну
Оля Цибульська зізнається: у те, що росія піде війною на Україну не вірила до останнього.

Були розповіді в кулуарах, нас вчили збирати «тривожну валізку», хтось виїхав відпочити чи знімати кліпи за кордон. Я до останнього сподівалась, що людство і розум переможуть над пеклом. Я не збирала «тривожну валізку», не хотіла робити це наперед, бо вірю - ті історії, що робиш - те притягуєш. Читала багато політологів та соціологів, до кого я прислухалася, вони писали причини, чому війна неможлива, – говорить Цибульська на телеканалі «Україна».

Співачка розповіла, що провела три ночі у підземному паркінгу, але вирішила поїхати з родиною. Батьки Олі Цибульської на той час жили в Ірпені, але зараз вони у безпеці.

Ви знаєте, що відбулося в Ірпені. Були 10 днів без зв’язку. Я не могла говорити, була як німа. Намагалась дізнатися всю інформацію, чи є евакуація. Але, на щастя, з ними все в порядку. Хоча сьогодні складно сказати, що хтось взагалі у безпеці, – поділилася співачка.

За словами Олі Цибульської, зараз її морально дуже підтримує колега співак Віталій Козловський.

Ми з ним однієї крові, дуже схожі між собою. І він мені постійною пише і питає, чим може допомогти, - ділиться Цибульська і звертається зі словами підтримки до українців, – ми особливі, центр Європи. У кожного свій фронт, коли лягаєте спати з молитвою вберегти всіх наших, ви теж воюєте на своєму фронті. Поважайте себе та бережіть. Я знаю, що це складно. Сама вчуся, кожного вечора плачу. Вчуся брати себе у руки і не ставити власне життя на паузу, це не страшний фільм, який зараз скінчиться, і просто можна перечекати, сховатися під стіл, як у дитинстві. Шкода, що все це робиться ціною нашої молодості, нашого життя, наших мрій. Але так гартується сталь, створюються діаманти під великою температурю, і я впевнена, що зло буде покарано. Нам треба вчитися жити, шукати себе. Спілкуйтеся один з одним. Вірю, що перемога за нами.

Нагадаємо,


Хмара тегів


Матеріали на тему

x
Для удобства пользования сайтом используются Cookies. Подробнее...
This website uses Cookies to ensure you get the best experience on our website. Learn more... Ознакомлен(а) / OK