MELOVIN різко засудив Наталію Могилевську за її скандальні висловлювання щодо мови

Юлія Туренко

Юлія Туренко

Випускаючий редактор

Усі статті автора...

MELOVIN різко засудив Наталію Могилевську за її скандальні висловлювання щодо мови
Співак MELOVIN
Пресслужба каналу Україна

Співак MELOVIN в інтерв’ю програмі «Зірковий шлях» каналу «Україна» прокоментував скандальні висловлювання Наталії Могилевської щодо мови та зізнався, що за час війни став русофобом.

Читайте такожВедучий "Орла і Решки" Женя Синельников зізнався, як його змінила війна
MELOVIN народився в Одесі й звик спілкуватися з рідними та друзями російською. Але каже, що дуже хоче вивчити українську мову ідеально – говорити без помилок і русизмів. Його справді дивує той факт, що деякі українці досі не розуміють, наскільки важливо зараз відмовитися від російської мови.

Навіщо стільки людей тоді в нас помирають за свою мову, за свою землю, за свої кордони? А мова – це великий кордон України. Давай пофантазуємо: сидимо ми з тобою у Франції, ми такі французи. От скажи мені, ти хочеш, щоб у нас була мова ще якась інша, і щоб вона була офіційна, як казала Наталя Могилевська? Ну це ж взагалі п**дець. Я не знаю, як це можна перекрутити собі в голові, щоб озвучити взагалі під час війни. І не тільки під час війни думку про те, що в Україні повинна бути друга державна мова. Мова агресора, який напав на нашу країну. Наташа, що ти пила? – заявив MELOVIN в розмові з журналістом каналу «Україна».

Співачка Наталія Могилевська / instagram.com/nataliya_mogilevskaya

Співак зізнається, що після нападу рф на нашу країну, як і багато українців, він став агресивно та вороже налаштований до російського.

Коли я заходив у Львові в магазини і чув там російську мову, мені самому ставало гидко. До Львова справді приїхало дуже багато російськомовних. У мене немає до них ніяких претензій, вони українці, вони всі побратими. Але коли я чув російську мову, мені ставало лячно, страшно, жахливо всередині. Бо це як тригер підсвідомості: той, хто зараз убиває моїх колег, друзів, людей на передовій – це Московія, російською мовою. І тепер я зовсім не розумію фрази «какая разница, на каком языке говорить». Велика різниця! – сказав артист.

Нагадаємо,


Хмара тегів


Матеріали на тему

x
Для удобства пользования сайтом используются Cookies. Подробнее...
This website uses Cookies to ensure you get the best experience on our website. Learn more... Ознакомлен(а) / OK