Анатолій Анатоліч розповів, чи спілкується зі своєю кумою Світланою Лободою

Юлія Туренко

Юлія Туренко

Випускаючий редактор

Усі статті автора...

Анатолій Анатоліч розповів, чи спілкується зі своєю кумою Світланою Лободою
Світлана Лобода з сім'єю Анатолія Анатоліча
instagram.com/lobodaofficial

Ведучий програми «Ранок з Україною» Анатолій Анатоліч та його дружина Юла в інтерв’ю програмі «Зірковий шлях» телеканалу «Україна», розповіли, чи підтримують стосунки зі своєю зірковою кумою Світланою Лободою.

Читайте такожСергій Притула менше ніж за три місяці зібрав 700 мільйонів гривень на армію
Телеведучий Анатолій Анатоліч зізнається, зі Світланою Лободою, яка хрестила одну з його доньок, у нього чудові стосунки. За словами ведучого, зірка має чітку позицію.

Звісно ми спілкуємося. І Світлана дуже допомагає Україні. Вона, можливо, перші дні нічого не казала, але в неї вийшов спіч, де вона пояснює, що росія напала на Україну. Я знаю, що це було непросто. І перші дні вона виїжджала з Росії, розумію, що вона не могла сказати, адже була загроза її життю, – говорить Анатоліч.

Світлана Лобода з сином Анатолія Анатоліча / instagram.com/lobodaofficial

За словами дружини шоумена Юли, Лобода була обережна у висловлюваннях щодо війни через те, що боялася, що не зможе виїхати з росії та переживала за власну маму.

Тому зараз у Лободи однозначна позиція. Можна казати про те, що вона була популярна в росії до цього, але з іншого боку це та ж сама історія, мені здається, як і з Галкіним. Її російська аудиторія 14 млн, з них половина з росії бачить її пости, де вона показує, що відбувається, постить сторіс кожен день з військовими злочинами російської армії. І вона пише про те, що українські воїни стоять на захисті України. Мені здається це багато про що говорить. Я думаю, що вона навряд чи колись буде виступати в росії. Я думаю, що це тільки їй на краще піде, – розповів ведучий каналу «Україна».

Нагадаємо,


Хмара тегів


Матеріали на тему

x
Для удобства пользования сайтом используются Cookies. Подробнее...
This website uses Cookies to ensure you get the best experience on our website. Learn more... Ознакомлен(а) / OK