Маша Єфросиніна зізналася, хто зі знаменитостей став її психологом під час війни

Юлія Туренко

Юлія Туренко

Випускаючий редактор

Усі статті автора...

Маша Єфросиніна зізналася, хто зі знаменитостей став її психологом під час війни
Ведуча Маша Єфросиніна
instagram.com/mashaefrosinina

Ведуча Маша Єфросиніна в інтерв’ю програмі «Зірковий шлях» телеканалу «Україна», яка зараз виходить в ефірі «Індиго TV», розповіла, з ким із зірок найчастіше влаштовує перекличку.

Читайте такожЛеся Нікітюк зустрілася з маленькими переселенцями в Чернівцях
Ведуча Маша Єфросиніна розповіла, що підтримує стосунки з багатьма друзями. Зірка зазначає, що всі зовсім по-іншому стали спілкуватися.

Зараз інтонація наших спілкувань в чатах зовсім рідна. Більше стало відеодзвінків, чатів, перекличок. У нас є чат «Дівчата», де з Астаф’євою, з Сонечкою Плакидюк, з Поляковою завжди перекличка: «Дівчата, хто, де, як? Розкажіть, який настрій. Запишіть відео». З багатьма, і з тими навіть, з ким я абсолютно не спілкувалася або спілкувалася на світських заходах на рівні привіт-привіт, – розповіла ведуча.

Ведуча Маша Єфросініна / instagram.com/mashaefrosinina

Читайте такожАхтем Сеїтаблаєв розповів про несподіваний нічний дзвінок Азовця з позивним "Калина"
Єфросиніна зізналася, що люди мистецтва дуже чутливі до трагедії. Сама Маша зазначає, що вбита зсередини, адже на той вогонь, завдяки якому вона могла творити, щось живе і оголене, туди впала бомба. Ведуча розповіла, що її чоловік людина з холодним, математичним складом розуму, стратег, раціональний – реагував по-своєму. Він замкнувся, приймав рішення і діяв. Тож поведінково було зовсім не видно по ньому, що він страждає, хоча він, переконана Єфросиніна, страждав.

Творчі люди – нас всіх ніби повбивали. Перший місяць війни моїм психологом була Олена Кравець. Я дуже плакала, коли приймала рішення їхати з країни. Я говорила з нею. Вона мені казала: «Ти повернеш собі життя потім, але ти ніколи не повернеш собі дітей. Діти не повинні лишатися без майбутнього або з мамою, яка з’їде з глузду. Бо страх, який ти відчуваєш кожного вечора, сидячи в бомбосховищі буде тебе руйнувати, знищувати твою спроможність допомагати іншим. Ти не будеш ані дітям допомагати, ані людям». І вона мені, як мантру, це промовляла кожні два дні. А я тільки плакала їй у слухавку. А вона методично та розсудливо, як Оленка може, говорила. Міг хтось мені сказати, що Олена Кравець стане моєю психологинею – я б ніколи не повірила. Але після цієї фрази завжди є лише одна фраза: але і в війну ми всі не вірили, – говорить Маша Єфросиніна.

Нагадаємо,


Хмара тегів


Матеріали на тему

x
Для удобства пользования сайтом используются Cookies. Подробнее...
This website uses Cookies to ensure you get the best experience on our website. Learn more... Ознакомлен(а) / OK