Сергій Костира – про діяльність свого благодійного фонду: Передали надважливу допомогу людям поблизу Бородянки та Макарова

Юлія Туренко

Юлія Туренко

Випускаючий редактор

Усі статті автора...

Сергій Костира – про діяльність свого благодійного фонду: Передали надважливу допомогу людям поблизу Бородянки та Макарова
Ведучий Сергій Костира
Пресслужба каналу СТБ

Ведучий на СТБ Сергій Костира та його благодійний фонд «Стоп-Злочин» у співпраці з іншими організаціями передали надважливу гуманітарну допомогу людям поблизу Бородянки та Макарова.

Читайте такожНаталія Мосейчук поговорила з дружиною захисника з "Азовсталі": Це шлях від пекла до пекла
Раніше в рамках свого фонду Сергій Костира допомагав українцям, які постраждали від насилля, некомпетентності судової системи, стали свідками злочину або жертвою. З початку війни та після служби в територіальній обороні Києва ведучий переформатував діяльність свого фонду, аби допомагати українським військовим, переселенцям та людям, що були в окупації російського загарбника.

Ми проїхалися населеними пунктами Бучанського району: село Загальці та Клавдієво-Тарасове. Там, де йшли запеклі бої на підступах до столиці, люди й досі живуть без комунікацій, світла та газу. Спільними зусиллями нам вдалось допомогти 200 родинам. І ця кількість зростатиме!

Сергій Костира передав надважливу гуманітарну допомогу людям поблизу Бородянки та Макарова / Пресслужба каналу СТБ

Читайте такожЛеся Нікітюк зустрілася з маленькими переселенцями в Чернівцях
Наша основна мета – захист Батьківщини та нашого народу. Те, що ми й робили протягом декількох років із допомогою проекту «Один за всіх» на СТБ. Завдяки нашим воїнам зараз ми маємо змогу працювати та дістатися до найвіддаленіших регіонів країни, що були в окупації ворога. Скільки ми будемо жити й кожне наше наступне покоління – ми всі будемо низько вклонятися нашим захисникам!

Ведучий Сергій Костира і психолог Андрій Жельветро / Пресслужба каналу СТБ

Нагадаємо,


Хмара тегів


Матеріали на тему

x
Для удобства пользования сайтом используются Cookies. Подробнее...
This website uses Cookies to ensure you get the best experience on our website. Learn more... Ознакомлен(а) / OK