Маша Єфросиніна розповіла, чому чоловік благає її та інших жінок зараз не повертатися додому

Юлія Туренко

Юлія Туренко

Випускаючий редактор

Усі статті автора...

Маша Єфросиніна розповіла, чому чоловік благає її та інших жінок зараз не повертатися додому
Телеведуча Маша Єфросиніна
instagram.com/mashaefrosinina

Ведуча Маша Єфросиніна в інтерв’ю програмі «Зірковий шлях» телеканалу «Україна», яка зараз виходить в ефірі «Індиго TV», розповіла, чому чоловік порадив їй не повертися поки в Україну.

Читайте такожЯк себе поводити, коли у твій дім прийшли окупанти? – поради експертів "Один за всіх"
Телеведуча Маша Єфросиніна вже довгий час перебуває за кордоном разом з дітьми. Вона активно волонтерить та збирає кошти на благодійних заходах. Маша не приховує свого бажання повернутися додому в Україну. Але її чоловік просить не поспішати з цим.

Я буваю дуже зломленою. Але я поки не втратила вміння збиратися. Є люди, які ламаються, їх більшість. А в них діти. Їм повертатися. Мій чоловік, на мою фразу, я її вимовляю раз на 3 дні, що повертаюся додому, він завжди мене відмовляє від цього, бо вважає, що від мене користі більше в Європі, так і є. Це єдине місце, де я можу знаходити фінансову допомогу своїм проектам. І він сказав днями: «Ти повинна залишатися там, тому що я почав бачити, що розгладилося твоє обличчя і твої очі нарешті позбавилися страху і паніки, того жаху за все, що відбувається, що я бачив, поки ви були на Заході України. І я всіх буду благати жінок не повертатися до повної перемоги. Тому що ви повернетеся абсолютно з іншою енергією, живими поглядами, щоб повертати Україну до життя», – говорить Маша Єфросиніна.

Маша Єфросиніна з дітьми / instagram.com/mashaefrosinina

Телеведуча поділилася, за яких умов зможе пробачити росіянам їхні злочини, скоєні проти України.

Станом на зараз мені здається, що неможливо їх пробачити. Але право є у нас всіх ненавидіти їх. Все вони розуміють. Мені, чесно сказати, взагалі начхати. Я би їх пробачила, якби зараз вони завалили Путіна і його оточення, – розповіла ведуча.

Нагалаємо,


Хмара тегів


Матеріали на тему

x
Для удобства пользования сайтом используются Cookies. Подробнее...
This website uses Cookies to ensure you get the best experience on our website. Learn more... Ознакомлен(а) / OK