ТОП-3 новинки і дата прем'єри Improv Live Show 3 сезон

Юлія Туренко

Юлія Туренко

Випускаючий редактор

Усі статті автора...

ТОП-3 новинки і дата прем'єри Improv Live Show 3 сезон
ТОП-3 новинки і дата прем'єри Improv Live Show 3 сезон
Пресслужба Нового каналу

Новий сезон гумористичного проєкту «Improv Live Show», знятого до початку повномасштабної війни, дивіться з 2 жовтня на Новому каналі.

Читайте такожАндрій Бєдняков зізнався, за які кошти зараз живе, та що йому допомагає не опускати руки
Наприкінці 2021 року студія «Квартал 95» зняла третій сезон проєкту «Improv Live Show». Новий канал покаже шоу вже незабаром – 2 жовтня о 23:30. Напередодні прем’єри ми вирішили трохи відхилити завісу та розповісти про головні новинки сезону.

Людей на сцені менше – якість незмінна

Цьогоріч змінилася кількість учасників кожного випуску. Замість чотирьох імпровізаторів ми побачимо трьох – Романа Міщерякова, Валентина Міхієнка та Володимира Шумка. Серед запрошених зіркових гостей теж перетасовки. Тепер це пара учасників, яких щось об’єднує – спільна професійна діяльність, дружні зв’язки тощо. Незмінним залишився ведучий – Олександр Педан.

Очікувати нового від імпровізації потрібно завжди! Особливо від наших хлопців, які вийшли на новий рівень, – зізнається Педан. – Вони багато тренувались і відточували свої навички. Цей сезон точно відрізняється від попереднього. Він інший. Кращий!

Improv Live Show 3 сезон / Пресслужба Нового каналу

Реквізит у студію!

Читайте такожАкторка серіалу Кріпосна Анна Сагайдачна розповіла, як допомогла ЗСУ завдяки танцям на пілоні
Одна з головних фішок сезону – реквізит. Тепер продавчиня Вова Шумко в імпровізації «Повернення товару» має справжню касу з терміналом та шоколадними батончиками. На «Швидких побаченнях» пара буде сидіти не просто на стільчиках, а за столиком із шампанським.

Оновилася усім знайома імпровізація «Ток-шоу», – каже Рома Міщеряков. – Раніше на диванах біля мене сиділи одразу дві зірки. У цьому сезоні ми ускладнили завдання одному з гостей. Він буде заходити до студії у процесі імпровізації та муситиме підлаштуватися під тему розмови. Це нелегко, але зіркам вдавалося суперово впоратися!

Improv Live Show 3 сезон / Пресслужба Нового каналу

Нові імпровізації – нові емоції

У шоу з’явилися й абсолютно нові формати! Наприклад, «Більше-менше», де на імпровізаторів одягнуть електрошокери. Нова родзинка сезону, під час якої глядачі в залі плакали зі сміху, – «Щире каяття». Ця імпровізація перенесе у справжній відділок поліції. Там зірки поділились особистими історіями, за які їм соромно.

Суть імпровізації у тому, що ми з хлопцями – в навушниках, нічого не чуємо й намагаємось одне одного зрозуміти. Формат трохи схожий на дитячу гру «Зіпсований телефон»: Вова слухав зірку, потім одягав навушники і переповідав історію мені, а я – Валіку, – пояснює Рома Міщеряков. – За годину до першої зйомки зрозуміли, що навушники погані, і все чутно. А якщо зробити надто гучно, то вухам ставало боляче, незалежно від виконавця треку. В таких умовах ми записали три випуски. Боролися з децибелами. Наступного дня навушники замінили, і я думав, що все тепер добре. Та тоді ще не знав, що кожну зйомку по колу гратиме один трек. (Сміється.)

Improv Live Show 3 сезон / Пресслужба Нового каналу

Дивіться проєкт «Improv Live Show» щонеділі о 23:30 на Новому каналі!


Хмара тегів


Матеріали на тему

x
Для удобства пользования сайтом используются Cookies. Подробнее...
This website uses Cookies to ensure you get the best experience on our website. Learn more... Ознакомлен(а) / OK