Соломія Вітвіцька продала особливі сувеніри, тим самим допомогла зібрати понад 7,5 млн гривень для ЗСУ

Юлія Туренко

Юлія Туренко

Випускаючий редактор

Усі статті автора...

Соломія Вітвіцька продала особливі сувеніри, тим самим допомогла зібрати понад 7,5 млн гривень для ЗСУ
Соломія Вітвіцька взяла участь у благодійних подіях
Пресслужба каналу 1+1

Ведуча ТСН і «Єдиного марафону», офіційна волонтерка ЗСУ, Соломія Вітвіцька прилетіла до американського міста Остін. Тут Соломія взяла участь у благодійних подіях, запропонувала особливі сувеніри на продаж.

Читайте такожДмитро Танкович поділився складнощами під час адаптації дитини в іншій країні
Одним з таких заходів у місті Остін, штат Техас, став вечір One Year of Bravery Gala 24 лютого – сумна річниця повномасштабної війни росії проти України. Протягом заходу гості слухали українські пісні, багато говорили про Україну та могли долучитись до донатів – онлайн і офлайн. Довкола події аж 5 днів тривав благодійний марафон активностей заради якнайбільшої суми збору. За допомогою різних онлайн-акцій, через чеки, банківські перекази, на онлайн-аукціоні, загалом вдалося вторгувати аж 207 255 доларів (!) понад 7,5 млн гривень.

Один з лотів вечора – футболка ТСН з підписами ведучих Алли Мазур, Наталії Мосейчук, Марічки Падалко, Святослава Гринчука, Наталі Островської й Соломії Вітвіцької. Її придбав анонімний донор за майже 80 тисяч гривень.

Соломія Вітвіцька з футболкою ТСН / Пресслужба каналу 1+1

Також серед лотів були: вино з Бахмута – 6 пляшок продали більше ніж за 100 тисяч гривень; за брелок з уламків літака, збитого під Києвом, і годинники, зроблені в Україні, виручили близько 80 тисяч гривень тощо.

Усі зібрані кошти будуть спрямовані благодійним фондом Liberty Ukraine на закупівлю дронів, тепловізорів для ЗСУ, на пошиття форми для військових за стандартами НАТО і США у львівських майстрів (підтримка малого бізнесу) і на допомогу дитячим лікарням.

Соломія Вітвіцька взяла участь у благодійних подіях / Пресслужба каналу 1+1

Соломію також запросили відвідати благодійні українські ярмарки в Техасі й спеціальний табір для українських переселенців.

Дорогою до США і в Остіні чула багато слів підтримки та захоплення Україною, українцями. Приємно відчувати й бачити, що весь світ об’єднався заради нашої перемоги! В Техасі добре, але вже хочеться додому, – поділилася Соломія Вітвіцька.

Читайте такожЛеся Нікітюк розповіла, чим вона полюбляє займатися у вільний час
Ведуча розповіла, що незабаром у Техасі розпочнеться ще один онлайн-аукціон на підтримку України. Зібрані кошти спрямують на обладнання для ЗСУ. Соломія також передає лоти для нього – світшот «1+1 media» з підписами ведучих «Сніданок з 1+1» – Руслана Сенічкіна, Нелі Шовкопляс, Єгора Гордєєва, Тімура Мірошниченка, Олександра Попова, марки від Укрпошти «Воїни світла», прапори та календар з підписами Валерія Залужного, військового пілота Karaya (Ворошилов Вадим) та інші.

Прапори та календар з підписами Валерія Залужного, військового пілота Karaya (Ворошилов Вадим) та інші / Пресслужба каналу 1+1

Руслан Сенічкін підписує світшот 1+1 / Пресслужба каналу 1+1


Хмара тегів


Матеріали на тему

x
Для удобства пользования сайтом используются Cookies. Подробнее...
This website uses Cookies to ensure you get the best experience on our website. Learn more... Ознакомлен(а) / OK