Назар Задніпровський зізнався, чи складно зараз грати гумористичні вистави під час війни

Туренко Андрій

Туренко Андрій

Редактор вихідного дня

Усі статті автора...

Назар Задніпровський зізнався, чи складно зараз грати гумористичні вистави під час війни
Актор Назар Задніпровський
Пресслужба Нового каналу

Актор серіалу «Будиночок на щастя» Назар Задніпровський розповів про театр під час війни.

Читайте такожРічниця повномасштабного вторгнення росії в Україну: зірки СТБ поділилися особистими спогадами та висновками
За рік повномасштабної війни українці точно навчилися продуктивно працювати попри щоденні сумні новини. Звісно, всім інколи треба відволіктися від буденності. Багато хто знаходить розраду у творчості. 

Відомий український актор, який виконує одну з головних ролей у серіалі «Будиночок на щастя» (Новий канал), Назар Задніпровський розповів, що вони з колегами відчули зміни у сприйнятті вистав. Люди ще більше насолоджуються кожним моментом перебування в театрі, а актори роблять усе можливе, аби глядач за виставу відновився.

Ми – актори. Неважливо, погано ти почуваєшся чи добре, маєш дати глядачу результат, – розповів Назар. – Зараз такий час, що люди вимагають комедію, покращення настрою. Після перегляду вистави має хотітися жити. Зараз у буденності все складно, і після походу в театр не повинно стати ще гірше. Глядач іде до нас точно не по щось складне.

Актор Назар Задніпровський / Пресслужба Нового каналу

Читайте також«Найстрашнішим був ранок 2 квітня...»: ведучі ICTV розповіли про події війни, що залишили найсильніші враження
Назар Задніпровський славиться своїм талантом та майстерністю у комедійному жанрі. Зізнається, що попри все, що відбувається в його особистому житті, вміє повністю перемикатись і відпрацьовувати на сцені на повну.

Мене в театрі більше використовують для комедійних характерів та персонажів. Тож на 100% відчуваю, що зараз потрібен, – каже актор. – Я можу, вмію і люблю грати комедію. Знаю: хоч як би мені було важко, хоч як би хвилювався за родину, на сцені маю дати якісний результат людям, яким це зараз дуже потрібно.

Нагадаємо, 


Хмара тегів


Матеріали на тему

x
Для удобства пользования сайтом используются Cookies. Подробнее...
This website uses Cookies to ensure you get the best experience on our website. Learn more... Ознакомлен(а) / OK