Фіма Константиновський вперше розповів про свою кохану

Туренко Андрій

Туренко Андрій

Редактор вихідного дня

Усі статті автора...

Фіма Константиновський вперше розповів про свою кохану
Ведучий Фіма Константиновський
Пресслужба Нового каналу

Кожен має спосіб, за допомогою якого показує іншим, що любить їх. Ведучий «Поля» та капітан команди в «Хто знає?» (Новий канал) розповів про свій досвід.

Читайте такожЧому у деяких українців виникає мовний бар'єр і їм важко перейти на рідну мову
Попри велику війну ми живемо тут і зараз: ходимо на побачення, волонтеримо, зустрічаємося з друзями та рідними, зізнаємося в коханні, донатимо. І не відкладаємо до свят, а робимо це щодня! Адже завтра може не настати. У День святого Валентина повітря ніби наповнене коханням, і тому навіює на нас думки про романтику та найближчих. 

Ведучий проэкту «Поле», капітан команди в шоу «Хто знає?» Фіма Константиновський щасливий у стосунках вже майже рік. Він ексклюзивно розповів Новому каналу, що його мова кохання – обійми. 

Ось такий я тактильний чувак. Та, мабуть, почав любити обійматися через Лізу. Кохана просто обожнює обійми. Саме Ліза зробила мене більш романтичним і ніжним, – з усмішкою розповідає Фіма Константиновський. – Нещодавно до нас у гості приїхала її сестра, і ми спали окремо: я на дивані, а вони на ліжку. І ці три дні було так незвично – не обійматися перед сном (усміхається). Хоча інколи буває, що Ліза притуляється до мене в ліжку, а я кажу: «Ой, все, мені незручно». Та пізніше все одно зʼясовується, що уві сні обіймаю її. Просто на автоматі.

Читайте такожНаталка Денисенко розповіла, завдяки чому їм із чоловіком вдається зберігати сімейне тепло та пристрасть
Обійми з коханою вже стали традиційними для Фіми.

Для мене це навіть краще, ніж сказати «Я люблю тебе», хоч ми постійно зізнаємось у коханні одне одному. Приміром, якось обговорювали, що краще – кохати максимально чи безкінечно (усміхається). Ось на такому рівні зараз я романтик, – додає ведучий.

Нагадаємо, 


Хмара тегів


Матеріали на тему

x
Для удобства пользования сайтом используются Cookies. Подробнее...
This website uses Cookies to ensure you get the best experience on our website. Learn more... Ознакомлен(а) / OK