Наталка Денисенко розповіла, завдяки чому їм із чоловіком вдається зберігати сімейне тепло та пристрасть

Туренко Андрій

Туренко Андрій

Редактор вихідного дня

Усі статті автора...

Наталка Денисенко розповіла, завдяки чому їм із чоловіком вдається зберігати сімейне тепло та пристрасть
Актриса Наталка Денисенко
Пресслужба Нового каналу

Відома українська акторка, яку можна побачити в серіалах «Будиночок на щастя» та «Зв’язок», Наталка Денисенко розповіла про стосунки на відстані.

Читайте такожМаша Кондратенко розповіла про найбільш романтичний і найбільш курйозний моменти з хлопцями
З початку повномасштабного вторгнення зірка українського кіно та чоловік Наталки Денисенко, яку можна буде побачити у п’ятому сезоні серіалу Нового каналу «Будиночок на щастя», Андрій Федінчик захищає нашу країну. Стосунки на відстані – неабияке випробування. 

Але подружжю акторів вдається долати труднощі та відчувати кохання одне до одного навіть за сотні кілометрів. А також робити все можливе, аби чоловік не втрачав батьківський зв’язок із 6-річним сином Андрійком.

Це дуже складно, але я справді дуже стараюся. Поки чоловіки на війні, зрозуміло, що їм не до того, тож жінки мають працювати над стосунками ще дужче, – розповідає Наталка Денисенко. – І Андрійкові щовечора кажу, що тато за ним сумує, любить його. Я купую подарунки й дарую «від тата», щоб він відчував його турботу. Ми постійно знімаємо якісь відео та відправляємо чоловіку. Ну, і я завжди прошу Андрія, коли в нього є можливість, записувати аудіо- та відеоповідомлення для сина, щоб попри відстань їхній зв’язок не втрачався. І справді, коли Андрій приїжджає через довгий проміжок часу, в них із сином дуже тепле спілкування: Андрійко біжить до нього, хоче з ним гратися, обійматися. Тато для нього авторитет, тому я щосили намагаюся зберегти їхні стосунки.

Наталка Денисенко з чоловіком / Пресслужба Нового каналу

Читайте такожШарлотка: рецепт від Лесі Нікітюк
Наталка Денисенко не приховує, що всіма можливими способами намагається підтримувати вогонь у романтичних стосунках із чоловіком. 

У нас був період сексу онлайн та всіх цих еротичних переписок. Бо як ще жінка з чоловіком можуть підтримувати стосунки на відстані? Зрозуміло, що для багатьох це може бути досить важко, якщо раніше не було такої сильної емоційної прив’язки. Але ми з Андрієм дуже старалися, – ділиться акторка. – І зараз, коли він буває вдома, я приділяю йому всю свою увагу, навіть роботу скасовую, щоб бути поруч. Часу вдвох завжди обмаль, тож ми його дуже цінуємо.

Наталка Денисенко з чоловіком та сином / Пресслужба Нового каналу

Нагадаємо, 


Хмара тегів


Матеріали на тему

x
Для удобства пользования сайтом используются Cookies. Подробнее...
This website uses Cookies to ensure you get the best experience on our website. Learn more... Ознакомлен(а) / OK