Наталка Денисенко розповіла, як реагує на хейт

Туренко Андрій

Туренко Андрій

Редактор вихідного дня

Усі статті автора...

Наталка Денисенко розповіла, як реагує на хейт
Акторка Наталка Денисенко
Пресслужба Нового каналу

Акторка серіалів «Будиночок на щастя» і «Звʼязок» Наталка Денисенко поділилася, що з початком великої війни стала вразливішою.

Читайте такожФіма Константиновський пригадав, як обирав між професією коміка та співака
Селебритіс доводиться не лише працювати за ненормованим графіком, ретельно оберігати особисте життя, а й витримувати образливі коментарі на свою адресу. Зірка серіалів Нового каналу «Будиночок на щастя» і «Звʼязок» Наталка Денисенко раніше не звертала уваги на хейт. Та з початком повномасштабного вторгнення акторка стала все брати близько до серця.

Те, чи можуть хейтерські коментарі, непрохані поради чи відверто «жовті» заголовки зіпсувати настрій, залежить від мого стану та внутрішнього спокою. Коли я впевнена в собі, навколо все гаразд, то не звертаю на це уваги. Та й загалом раніше сприймала такі речі з розумінням: у журналістів така робота, «жовтій» пресі також потрібно заробляти гроші, а їхні дурнуваті заголовки мене навіть забавляли, – каже Наталка. – Та коли почалося повномасштабне вторгнення, я стала вразливішою. Пам’ятаю, якийсь зірковий паблік виклав моє відео, де танцюю у вишиванці. Однак автор перекрутив підпис, подавши все так, ніби я лише зараз згадала, що українка. Це викликало таку хвилю хейту на мою адресу, що я навіть плакала.

Акторка Наталка Денисенко / Пресслужба Нового каналу

Читайте такожРимма Зюбіна відверто розповіла про зміни в театральному житті
Акторка наголосила, що особливо важливо підтримувати одне одного зараз, бо всі ми стали вразливішими.

Мене цей хейт справді зачепив. Адже мій чоловік на фронті, я щосили намагаюся зберігати позитивний настрій, знімати смішні відео, а тут якийсь недолугий допис мене дискредитував. Звісно, швидко заспокоїлась, але було неприємно. Зізнаюся, думала, що я така сильна, що мене вже нічого не «проб’є», – зазначає зірка. – Але, як бачите, зараз такий час, коли всі ми дуже вразливі. Потрібно підтримувати одне одного, а не писати всілякі брудні коментарі.

Акторка Наталка Денисенко / Пресслужба Нового каналу

Нагадаємо, 


Хмара тегів


Матеріали на тему

x
Для удобства пользования сайтом используются Cookies. Подробнее...
This website uses Cookies to ensure you get the best experience on our website. Learn more... Ознакомлен(а) / OK