Наталка Денисенко розповіла про свій інстадетокс

Туренко Андрій

Туренко Андрій

Редактор вихідного дня

Усі статті автора...

Наталка Денисенко розповіла про свій інстадетокс
Акторка Наталка Денисенко
Пресслужба Нового каналу

За лаштунками шоу «Хто зверху?» зірка «Звʼязку» Наталка Денисенко розповіла про ведення Instagram.

Читайте такожОлена-Крістіна Лебідь розповіла чоловікам, як розпізнати обман спокусниці й не втратити гроші
А ви знали, що звичні нам Instagram, TikTok, Facebook вважають дешевим дофаміном? Адже публікації в соцмережах можуть викликати залежність та змушують гортати стрічку далі в пошуках чогось цікавішого. Тож з кожним роком дедалі більшої популярності набирає цифровий детокс – період, коли людина навмисно відмовляється від використання соцмереж і гаджетів. Зірка скетчкому Нового каналу «Звʼязок» Наталка Денисенко щодня публікує дописи в Instagram та ділиться яскравим контентом з майже 360 тис. підписників! 

У перерві між зйомками шоу «Хто зверху?» акторка розповіла, що раніше навіть не думала про відмову від соцмереж. Та все змінила велика війна.

Я просто обожнюю спілкування, Instagram, своїх підписників. Мені подобається займатися сторінкою, публікувати цікавий контент. І раніше ніколи не втомлювалася від соцмереж, – каже Наталка Денисенко. – Та з повномасштабним вторгненням стало значно важче вести Instagram. Бувають емоційно складні дні, коли усвідомлюєш, що зараз публікувати щось про своє життя взагалі недоречно. Памʼятаю, влітку була в такому заплутаному стані. 6 червня помер мій свекор. І того ж дня сталася трагедія на Каховській ГЕС. Мене так накрило! Тому я не виходила в публічний простір деякий час.

Акторка Наталка Денисенко / Пресслужба Нового каналу

У той момент акторка не розуміла, для чого взагалі потрібні соцмережі.

Адже здавалося, що це все ілюзія! Світ закривається від реальності гарними відео й фото, – зазначає Наталка. – Приміром, мене блокували вже шість разів через правдиві дописи про повномасштабну війну! А деякі сторіз просто видалялися. Тепер я розуміюся на правилах Instagram і намагаюся зашифровувати такі слова як росія, москалі, війна, смерть. Але все одно мій акаунт вважається «небезпечним».

Читайте такожБогдан Шелудяк розповів про поїздку на Донеччину та допомогу ЗСУ
Та навіть після цифрового детоксу зірка «Звʼязку» завжди повертається до своїх підписників в Instagram.

Адже дуже багато людей дивляться мене. І вони потребують того, щоб отримувати цікавий контент від Наталки Денисенко. Тому я повертаюся, – додає акторка.

Нагадаємо, 


Хмара тегів


Матеріали на тему

x
Для удобства пользования сайтом используются Cookies. Подробнее...
This website uses Cookies to ensure you get the best experience on our website. Learn more... Ознакомлен(а) / OK