Даша Петрожицька розповіла про романтику з нареченим

Туренко Андрій

Туренко Андрій

Редактор вихідного дня

Усі статті автора...

Даша Петрожицька розповіла про романтику з нареченим
Акторка Даша Петрожицька
Пресслужба Нового каналу

У перерві між зйомками шоу «Хто зверху?» акторка «Будиночка на щастя» Даша Петрожицька розповіла, що разом з коханим вже понад два з половиною роки.

Читайте такожОлена-Крістіна Лебідь поділилася деталями шахрайської схеми від агенції «Чоловік на годину»
Харизматична зірка українських серіалів та кіно Даша Петрожицька нечасто ділиться подробицями особистого життя. Відомо лише те, що її таємничого бойфренда звати Олексій, він живе та працює в Німеччині. Ще до великої війни пара зустрічалася частіше онлайн, однак після одразу ж почала жити разом. Даша переїхала до коханого і майже рік мешкала за кордоном. Тепер закохані перейшли в статус наречених! Влітку акторка комедійного серіалу «Будиночок на щастя» (Новий канал) отримала пропозицію руки і серця в романтичній Венеції під час плавання в гондолі. 

За лаштунками легендарного шоу «Хто зверху?», яке виходить щочетверга о 20:00 на Новому каналі, Даша розповіла про головний ритуал з нареченим.

Ще до повномасштабного вторгнення ми з коханим більше зв’язувалися по FaceTime. Адже він живе в Німеччині. Після початку великої війни я переїхала до нього. Жила за кордоном майже рік, – ділиться Даша Петрожицька. – Вже згодом зʼявилася робота, стартували гастрольні тури й почалися зйомки. Тож я стала частіше їздити в Україну.

Даша Петрожицька з коханим / Пресслужба Нового каналу

Читайте такожНаціональна опера України – афіша на листопад 2023 року
Коли закохані знаходяться на відстані, то не можуть заснути, доки не поспілкуються хоча б онлайн.

Ми дотримуємося головного ритуалу: ніколи не лягаємо спати, поки не зідзвонимося. А ще моя киця, з якою я виїхала за кордон, також залишається з коханим у Німеччині, коли я повертаюся в Україну. І під час зідзвону він завжди показує її мені. Це дуже мило, – з усмішкою розповідає акторка. – Намагаємося побачитися, навіть якщо ми втомлені після важкого дня, або ж коли мені доводиться повертатися потягом, а в дорозі нестабільний звʼязок. Завжди хочеться сказати одне одному «На добраніч». І так вже більше двох з половиною років (усміхається).

Даша Петрожицька з коханим / Пресслужба Нового каналу

Нагадаємо, 


Хмара тегів


Матеріали на тему

x
Для удобства пользования сайтом используются Cookies. Подробнее...
This website uses Cookies to ensure you get the best experience on our website. Learn more... Ознакомлен(а) / OK