Даша Петрожицька розповіла про пропозицію від коханого

Туренко Андрій

Туренко Андрій

Редактор вихідного дня

Усі статті автора...

Даша Петрожицька розповіла про пропозицію від коханого
Акторка Даша Петрожицька
Пресслужба Нового каналу

Виконавиця однієї з ролей нового сезону комедійного серіалу «Будиночок на щастя» Даша Петрожицька поділилася деталями важливого романтичного моменту.

Читайте такожОля Цибульська розповіла, як знайомила сина з друзями-захисниками
Яскрава та харизматична акторка Даша Петрожицька виконує ролі в багатьох сучасних українських кіно та серіалах. Нещодавно вона закінчила зйомки в новому сезоні комедії Нового каналу «Будиночок на щастя». Її також можна побачити на сцені театру. І, до речі, не лише в столиці, а й по всій Україні, адже Дар’я часто їздить у гастрольні тури. Її графік – шалений. Але попри це вона знаходить час на особисте життя. І оце так новина! 

Акторка відкрила секрет про статус стосунків.

Я заручена! – розповідає Даша. – Не те, щоб це був якийсь секрет. Просто нам двом (з нареченим Олексієм. – Прим. ред.) здалося, що зараз не на часі робити з цього гучну новину. Звісно, я підтримую людей, які діляться своєю радістю й публічно все обговорюють. Але ми зійшлися на тому, що робити з цього інфопривід… Ну, ні.

Акторка Даша Петрожицька з коханим / Пресслужба Нового каналу

Читайте такожТОП вчинків Лесі Нікітюк, які змусили нас любити її ще більше
Пропозицію руки і серця наречений Даші зробив в Італії ще влітку. І лише зараз дівчина розповіла деталі цього романтичного моменту.

Насправді я давно очікувала цього. Здається, навіть замучила коханого, – з усмішкою каже Петрожицька. – Ми поїхали на відпочинок, який вже давно планували. Пам’ятаю, була дуже втомлена. Я багато працювала, ще й у Києві часто лунали повітряні тривоги. А Льоша вже багато років живе в Німеччині, бо має там роботу. Ми разом придумали собі, що відпочинок буде не «валятись», а «дивитись». Обрали кілька міст в Італії, Льоша вибудував цілий план, де походити. В останній день були у Венеції. Пам’ятаю, пливемо в гондолі, запливаємо у вуличку, де нікого немає, і гондольєр починає співати щось собі під ніс. Подумала: «Ой, романтичний момент, як з книжок». Льоша запропонував мене сфотографувати, я почала пересідати на краще місце, повертаюсь, а він стоїть з каблучкою. Пам’ятаю, що взялася за обличчя і сказала: «Ти серйозно?» А потім ще хіхікала хвилини три. Просто стався шок. Хоча я була впевнена, що він освідчиться (усміхається).

Акторка Даша Петрожицька з коханим / Пресслужба Нового каналу

Нагадаємо, 


Хмара тегів


Матеріали на тему

x
Для удобства пользования сайтом используются Cookies. Подробнее...
This website uses Cookies to ensure you get the best experience on our website. Learn more... Ознакомлен(а) / OK